صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اگر مرد نتواند مهریه مورد مطالبه همسرش را بپردازد، تکلیف او چیست؟

۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳:۰۳
کد خبر: ۱۷۷۶۵۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
نپرداختن مهریه، درصورت پیگیری قانونی زوجه، در مواردی منجر به حبس زوج می‌شود؛ اما آیا زوجی که واقعا توان پرداخت مهریه را ندارد، باید برای همیشه در حبس بماند؟ قانون در اینگونه موارد، چه تدابیری اندیشیده است؟ کارشناسان وکیل‌آنلاین به این پرسش‌ها پاسخ داده‌اند.
به گزارش ، پرسش مخاطب وکیل‌آنلاین درباره ناتوانی از پرداخت مهریه این است:

با سلام و تشکر از اقدام خوبتون جهت پاسخ به سوالات دادگاه من را محکوم به پرداخت مهریه به صورت اقساط و از قرار ماهی یک سکه بهار ازادی نموده بود با افزایش قیمت سکه عاجز از پرداخت اقساط شدم و به دلیل اقساط معوقه به میزان پنج عدد سکه به زندان رفتم در زندان دادخواست تعدیل اقساط را دادم که دادگاه با پذیرفتن دادخواست حکم به پرداخت ماهیانه ربع سکه داد که این روند شش ماه طول کشید اما باز دادگاه بر پرداخت اقساط معوقه که اکنون یازده سکه شده بود اصرار داشت و نتیجه این شد که به دلیل عجز از پرداخت اقساط معوقه مربوط به قبل و بعد از پذیرفتن تعدیل تا هم اکنون که قریب به چهار سال است در حبس میباشم .از انجایی که توان پرداخت اقساط معوقه که اکنون ۲۵ سکه شده است چه راهکاری پیشنهاد میفرمایید ایا دادخواست اعسار از پرداخت معوقه را میتوان به دادگاه داد؟ البته این موضوع را به قاضی پرونده گفته ام و.او میگوید دادخواستت را نمیپذیرم لطفا پاسخ را از طریق ایمیل مرحمت کنید.


پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین:
با توجه به قانون نحوه اجراي محكوميتهاي مالي نسبت به هر محكوميت مالي ميتوان دادخواست اعسار داد؛ هر چند كه اقساط معوقه باشد؛ اما به هر حال بايد دادگاه به اين نتيجه برسد كه شما از پرداخت بدهي ناتوان هستيد و قصد فرار از دين را نداريد.


نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۸
مهریه وسیله ای شده تا زنانی که علاقه ای به زندگی خانوادگی ندارند بعد از عقد مهریه زیاد خود را به اجرا گذارند.
حامد
|
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۸
باسلام. سربازی با ماشین سپاه بیست سال پیش با طفلی پنج ساله تصادف میکند و خسارات زیادی از جمله از دست دادن یک کلیه و فلج شدن دست چپ به طفل وارد میشود اما پدر طفل با دریافت هزینه های بیمارستان به سرباز رضایت میدهد. سرباز در حال حاضر در قید حیات نمیباشد. آیاخود طفل که حال حاضر جوانیست معلول ‌‌‌‌میتواند پس از بیست سال از سپاه درخواست خسارت کند.و اگر میشود دادگاه صالح کدام است حقوقی یا کیفری.ممنون و سپاسگزارم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *