صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توازن منطقه‌ای مهمترین هدف سیاسی نخست وزیر هند در سفر به ایران

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۵:۰۱
کد خبر: ۱۷۶۶۳۹
دسته بندی‌: سیاست
سفیر اسبق هند در ایران،برقراری توازن منطقه را مهمترین هدف سیاسی نخست وزیر هند در سفر به ایران دانست و تصریح کرد:این سفر با توجه به تحولات منطقه،فعالیت گروههای تروریستی و لغو تحریم ها از اهمیت بالایی برخوردار است .
به گزارش گروه سیاسی ،«کی .سی.سینگ» که در طول سالهای 2003 تا 2005 سفیر هند در ایران بوده ،در مصاحبه‌ای با اشاره به سفر نخست وزیر هند به ایران اظهار کرد:این سفر در مقطع کنونی برای برقراری توازن منطقه ای بعد از سفر نخست وزیر هند به تعدادی از کشورهای حوزه خلیج فارس ،ضروری بود.

وی با اشاره به تحولات خاورمیانه و احتمال خروج امریکا از منطقه ،خواستار همکاری بیشتر منطقه ای ایران و هند شد و اظهار کرد همکاری دو کشور فصل نوینی از روابط تهران – دهلی نو را رقم می زند.

سفیر اسبق هند درایران گفت که دهلی نو و تهران باید همکاری خود را با توجه به ادامه بی ثباتی در افغانستان و حضور چین در بندر«گوادر» پاکستان بیشتر کنند.

وی خاطرنشان کرد که ایران و هند اشتراکات زیادی برای همکاری های منطقه ای دارند که با توجه به سفر «مودی» باید این همکاری ها تقویت شود.

کارشناس ارشد مسائل بین الملل با اشاره به گذشت بیش از 15 سال از سفر نخست وزیر هند به ایران اظهار کرد این سفر به دلیل وجود زمینه های همکاری و سرمایه گذاری مشترک در بخش های مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است .

وی با اشاره به دیدار نخست وزیر هند با رهبرعالی ایران و رئیس جمهوری خاطرنشان کرد این دیدارها می تواند زمینه گسترش هرچه بیشتر روابط دو کشور را فراهم کند.

سفیر اسبق هند در ایران ،لغو تحریم ها را فرصت مناسبی برای همکاری گسترده ایران و هند دانست و تصریح کرد دراین سفر احتمال امضای توافقنامه توسعه بندر چابهار، سرمایه گذاری در بخش نفت وگاز و احداث خط آهن بین بندر چابهار و زاهدان وجود دارد.

وی تصریح کرد:دیدار نخست وزیر هند با مقامات عالیرتبه ایران امکان اجرای طرحهای سرمایه گذاری دو کشور که سالها به تعویق افتاده را فراهم می کند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *