صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

90 هزار بشکه نفت میادین مشترک با عراق صادر می‌شود

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۷۵۷۷۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ایران با تشریح برنامه جدید افزایش تولید و صادرات نفت ایران، از صدور حدود ۹۰ هزار بشکه نفت میادین مشترک با عراق تا مهر ماه خبر داد.
به گزارش گروه اقتصاد ،عبدالرضا حاجی حسین نژاد مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ایران درباره آخرین وضعیت افزایش تولید نفت در میادین منطقه غرب کارون، گفت: برنامه ای برای صادرات روزانه ۹۰ هزار بشکه نفت از این منطقه تدوین شده است.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ایران با اعلام اینکه بر اساس برنامه‌ریزی حدود ۶۰ هزار بشکه از این میزان نفت صادراتی باید از میدان آزادگان جنوبی و ۳۰ هزار بشکه از میدان یاران شمالی تامین شود، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تا مهرماه امسال تعهد صادراتی نفت از میادین غرب کارون محقق شود.
 
این مقام مسئول، تاکید کرد: در صورت تزریق روان و مستمر منابع مالی، شاید بتوان تولید از آزادگان جنوبی را از ۶۰ هزار بشکه به ۸۰ هزار بشکه افزایش داد و بیش از میزان تعهده شده، نفت صادر کرد.
 
حسین نژاد، مقصد نفت میدان های مشترک غرب کارون به منظور صادرات را واحد بهره برداری جفیر اعلام کرد و افزود: نفت ارسالی از جفیر به اهواز منتقل می شود.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت همچنین از انجام مراحل پایانی طرح جمع آوری گازهای همراه (آماک)، خبر داد و یادآور شد: این طرح هم اکنون در مرحله انجام تست های پایانی بوده و کمپرسورها نیز راه اندازی شده و باید این طرح را تمام شده حساب کرد.
 
طرح آماک به صورت قرارداد بیع متقابل نوع یک و با هزینه‌‌ای افزون بر ۴٨٠ میلیون دلار اجرا شد، همان زمان مصوبه‌ای مبنی بر اجرای دو مرحله‌ای طرح آماک ارائه شد تا در دو فاز اقتصادی و زیست محیطی کار را اجرا کنیم که این مهم انجام شد.
 
فاز اقتصادی طرح آماک شامل تکمیل هفت ایستگاه تقویت فشار و نم‌زدایی گاز ترش، یک پالایشگاه شیرین سازی، حدود ١٨٠ کیلومتر خط لوله، حدود ١٠٠ کیلومتر خط انتقال نیرو، یک ایستگاه برق و سه بخش توسعه ایستگاه برق می‌شود که این فاز تکمیل شده و در سال ۱۳۸۸ در اختیار بهره‌بردار قرار گرفته است.
 
فاز دوم شامل ٩۶ کیلومتر خط لوله انتقال گاز اسیدی، تقویت فشار و نم‌زدایی گاز اسیدی است که کاربرد زیست محیطی دارد و گاز اسیدی را به پتروشیمی رازی به عنوان خوراک تحویل می‌دهد.
 
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *