صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مفاهیم مهدویت در نظام تعلیم و تربیت گسترش می یابد

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰:۰۲
کد خبر: ۱۷۵۶۷۵
تفاهم نامه همکاری اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود منعقد شد.
به گزارش گروه جامعه ،تفاهم نامه همکاری اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود امروز به امضای حجت‌الاسلام محمود متوسل، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش رسید.
 
محمد‌رضا مسیب‌زاده، در این مراسم با اشاره به فعالیت های اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش گفت: مدرسه، فراگیری و اثربخشی، توسعه مشارکت‌ها و مشارکت پذیری از محورهای اصلی ما است.
 
وی افزود: فعالیت‌های قرآنی این اداره کل با همکاری شورای فرهنگ قرآنی کشور و فعالیت‌های حوزه نماز با همکاری ستاد اقامه نماز صورت می‌گیرد.
 
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش  تصریح کرد: در بخش عترت در زمینه برگزاری جلسات گفت‌وگو و پاسخ به شبهات دینی با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری مستمری داشتیم که از این پس فعالیت‌های خود در زمینه مهدویت را نیز از طریق بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) دنبال می‌کنیم.
 
وی افزود: ایجاد ۳۰ هزار هیئت مذهبی دانش‌آموزی و فرهنگی، برگزاری مسابقات صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه از جمله فعالیت‌های صورت گرفته است و باید در بخش مهدویت نیز فعالیت‌های پررنگ تری باشد.
 
مسیب زاده از برگزاری اولین دوره مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان بعد از ۳۷ سال خبر داد و بیان کرد: اولین دوره مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان سال جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
 
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام محمود متوسل گفت: پیش از انقلاب اسلامی تنها مرجعی که موضوع مهدویت را دنبال می‌کرد انجمن حجتیه بود که بعد از انقلاب به فعالیت خود ادامه نداد و برخی افراد عضو این انجمن با انقلاب زاویه و فاصله پیدا کردند. با کنار رفتن این انجمن هیچ تشکل رسمی دیگری متولی پیگیری موضوع مهدویت نبود.
 
وی افزود: با توجه به شیوع خرافات و سوء‌استفاده از جریانان‌های مرتبط با امام زمان‌(عج) ضرورت ایجاد یک تشکل دینی منسجم احساس می‌شد به همین منظور بنیاد حضرت مهدی(عج) در سال ۷۹ شکل گرفت.
 
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) بیان کرد: مرکز تخصصی مهدویت در قم به منظور تربیت طلاب فاضل تاسیس کرده ایم که این مرکز تا کنون ۳۰۰ فارغ التحصیل مختص داشته است.
 
وی بیان کرد: کتاب‌های قابل قبولی در زمینه مهدویت وجود نداشت که با ایجاد انتشاراتی در این زمینه ۲۰۰ عنوان کتاب افزوده شد.
 
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) تصریح کرد: مجتمع فرهنگی و آموزشی یاوران مهدی از سال ۸۶ ساخته شد و سالانه ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز و دانشجو از این مکان استفاده می‌کنند.
 
وی تاکید کرد: بنیاد خود را متولی خاص موضوع مهدویت نمی‌داند و درصدد است از ظرفیت سایر دستگاه‌ها به منظور گسترش مفاهیم مهدویت استفاده کنند به همین منظور درصدد برآمدیم تا با انعقاد تفاهم نامه‌ای با آموزش و پرورش فرهنگ مهدویت را ترویج دهیم.
 
تحقق ارزش ها و آرمان های متعالی انقلاب اسلامی مستلزم تلاش همه جانبه و همکاری تمام نهادهای مسئول در حوزه های مختلف از جمله فرهنگ است و تحقق آرمان هایی مانند احیای تمدن عظیم اسلامی، تربیت جوانان و نوجوانان عالم، متقی، آزاده و منتظر نیازمند عزمی جدی و برنامه ریزی دقیق در این عرصه است.
 
ارتقای سطح بینش و دانش آموزان و فرهنگیان با مباحث مهدویت، ترویج و تعمیق فرهنگ انتظار و پیرایش معارف مهدویت از خرافات و تحریف، تقویت باورهای دانش آموزان و جهت دهی به شور و اشتیاق آنان به مهدویت با عنایت به ظرفیت فرهنگیان از اهداف این تفاهم نامه برشمرده شده است.
 
در این تفاهم نامه زمینه های های همکاری بهره گیری از توان علمی، فکری و نرم افزاری اساتید و کارشناسان بنیاد، استفاده از ظرفیت عظیم دستگاه آموزش و پرورش کشور و مشارکت در جهت اجرای طرح امام شناسی و سبک زندگی اسلامی (طرح مصباح الهدی)، برنامه ریزی برای برگزاری دوره های تربیت مدرس برای استانها، برنامه ریزی برای برگزاری دوره های آموزشی ارتقای دانش و بینش فرهنگیان و دانش آموزان، برگزاری همایش های مهدوی از جمله تجلیل از فعالان مهدویت به صورت متمرکز کشوری و استانی، برگزاری گفتمان های دینی در مناسبت های ولایی، چاپ و انتشار ۳ جلد مجله مهدوی به تکفیک مقاطع ابتدایی و دوره های اول و دوم متوسطه آمده است.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *