صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت از مردم و جوانان اقتصاد کشور را درست می‌کند

۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶:۳۱
کد خبر: ۱۷۵۳۶۷
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
محسن رضایی گفت: حمایت از مردم و جوانان اقتصاد کشور را درست می‌کند و نباید در این مسیر تردید کرد.
به گزارش گروه سیاسی ، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح چهارشنبه در یادواره جلوه‌های ایثار و مقاومت سنندج با تبریک ایام ماه شعبان، اظهار داشت: میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان را به همه جوانان عزیز به ویژه جوانان غیرتمند کردستان تبریک می‌گویم. از اینکه توفیق پیدا کرده‌ام در یادواره شهدای مظلوم و ناشناخته کردستان و در شهر فداکار سنندج باشم، خدای را شاکر هستم. شهدای کردستان شهدای ناشناخته ایران اسلامی هستند. شهدایی که غیرتمندانه و آگاهانه از سرزمین و نظام و اسلام دفاع کردند. در جنگ با ضد انقلاب و حامیان ضد انقلاب یعنی حزب بعث عراق پیشگام بودند. وقتی حزب بعث ناامید شد از مردم کردستان، به شهرهای مرزی مناطق کردنشین حملات سختی کرد زمانی هم که جهانیان فهمیدند که این مردم جانانه دفاع می‌کنند با بمب ها ی شیمیایی به این مردم حمله کردند.

وی با اشاره به ماجرای شهادت برادران نمکی گفت: خیلی صحنه عجیبی است؛ شهادت این سه برادر و یک تابلوی شفاف از مظلومیت و جولان ستم کاری است که امروز هم در حال تکرار است. افراد ضد انقلاب و کوموله چند ماه به اصطلاح اداره شهر را در دست داشتند. یک روز به خانه همسایه شهدای نمکی حمله می‌کنند و یک موتورسیکلت را می‌خواستند با خود ببرند. یکی از این شهدا به آنها تذکر می‌دهد، که این وسیله برای شما نیست. آنها می‌روند و چند روز بعد این خانه را با ده پانزده نفر محاصره می‌کنند و بدون مجوز شرعی و قانونی با تیراندازی به اعضای خانواده تلاش می‌کنند که این سه جوان را دستگیر کنند و بعد هم به شهادت می‌رسانند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: از نظر حقوقی این گروه، چهار جرم انجام داده اند که مجازات سنگینی دارند. جرایمی که اگر در اروپا هم اگر طرح شوند، چهار حکم سنگین قضایی در پی دارند. از همه این جرایم دردناک تر این است که  در سنندج که مرکز یک استان فرهنگی محسوب می‌شود با انبوهی از دانشمند و عالم و هنرمند و ادیب و فقیه، در مرکز این سرزمین، جلوی پدر و مادری همه دارایی‌هاشان را بر می‌دارند و می‌برند. بیشتر شهدا را پدر و مادر با بوسه و قرآن، بدرقه کرده‌اند. اما این سه برادر شهدایی هستند که جلوی چشم پدر و مادرشان به اسارت برده شده‌اند و این جنایت فرهنگی را نمی‌توان با شاخصه‌ای کمی محاسبه کرد. این مهاجمان صلاحیت اداره یک روستا را هم نداشتند در حالی که می‌خواستند کردستان را مثلا اداره کنند و به خیال خام خود بعد از چند هزار سال کردستان را از ایران،  وطن مادری‌اش جدا کنند.

رضایی یادآور شد: در این چند هزار سال کردستان، لرستان، خراسان و آذربایجان تا بلوچستان، همه و همه جزو وطن بوده اند. من پیش از آغاز جنگ تحمیلی، ماه‌ها در همین کوچه خیابان‌های سنندج حضور داشته ام و وفاداری این مردم را به ایران را در این شهر بیشتر از خیلی جاهای دیگر حس کردم. کردستان پاره تن جمهوری اسلامی است.

وی گفت: امروز در موصل و سنجار همین وضع تکرار شده است. زنان و دختران ایزدی را داعشی‌ها از خانواده هاشان جدا کردند و با خود برده اند. افتخار ما این است که با این آدم‌ها جنگیدیم و شهید دادیم. افتخار شهدای ما این است که با این جنایتکاران جنگیده اند. داعشی‌ها یک خلبان اردنی مسلمان را در قفس سوزانده اند و مرگ دلخراشش را فیلمبرداری می‌کنند. این ماهیت دشمنان ماست. چرا افتخار نکنیم به آزادسازی شهرهای کردستان؟ چرا به امنیت این مناطق و سراسر ایران افتخار نکنیم؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما مسیر جهاد را بدون پشیمانی ادامه می‌دهیم. همه نگرانی دشمنان ما از خط مستقیم جمهوری اسلامی است که مسیر برحق نجات بشریت و انهدام ظلم است و وجود دنیا را از مفاسد پاک می‌کند. لذا از جوانان کردستان و ادامه راه شهدای کردستان می‌ترسند. برای همین از ماهواره‌ها و شبکه‌های مجازی سوءاستفاده می‌کنند تا جوانان را مقابل این راه سربلندی قرار بدهند. آنها می‌ترسند از اینکه مردم آینده ایران مانند مردم انقلابی سالهای گذشته باشند. هزینه‌هایی هم ایجاد کردند و سد ساختند در مقابل ما و به همین دلیل مقاومت می‌کنیم و ادامه می دهیم و این راه را برای آزادی، سرافرازی و پیشرفت ادامه می‌دهیم. راهی که متکی به مردم است و مهم این است که همه این راه را ادامه بدهند، دولتمردان، مجلسی‌ها، پاسداران، مردم، روشنفکران و جوانان ادامه بدهند. تردید خطرناک است. نباید تجدید نظر کرد. ما از مردمی کردن امنیت و دفاع و انقلاب بهره بردیم. مسئولان کشور باید اقتصاد را مردمی کنند. اقتصاد مقاومتی را که پایه اش مردمی کردن است را اگر به راه بیندازند، سرزمین ما آباد می‌شود. کارخانجات ثروت تولید خواهند کرد. کشاورزی فعال خواهد شد. ما از مقام معظم رهبری برای توجه به کردستان ممنون هستیم. اما می‌خواهیم که ثمرات این سرمایه گذاری‌های دولت‌ها را مردم کردستان حس کنند.

رضایی گفت: با مردمی شدن دفاع، کردستان و تشکیل پیشمرگه ها، دشمن عزا گرفت. کردستان می تواند در اقتصاد و تجارت و گردشگری صدها برابر رشد کرد. عده ای می‌خواهند از در اقتصاد راهی جز مردمی کردن را پیش بگیرند. حمایت از مردم و جوانان کشور، اقتصاد را درست می‌کند. نباید در این مسیر تردید کرد. امور کشور را باید مردمی و اسلامی کرد. فرمول اداره کشور که مقام معظم رهبری هم مدنظر دارند، مردمی کردن و اسلامی کردن امور کشور است.

وی اظهار داشت: اکثر فرماندهان ایران جوان بودند و به خوبی جنگ را اداره کردند. وقتی امام من را فرمانده سپاه کرد 27 ساله بودم. زمانی که جنگ به پایان رسید، من 35 ساله بودم.فرماندهان لشکرها هم همه جوان بودند. این اعتماد به جوانان را در انقلاب و دفاع آزمودیم و نتیجه گرفتیم. باز هم می‌توانیم. ما مخالف برجامی که رهبر انقلاب مشروط پذیرفتند نیستیم، از این تصمیم هم حمایت می‌کنیم. اما این قدرت درونی ما که می‌تواند ما را از موانع عبور بدهد، را نباید نادیده گرفت. باید تولید ملی را در خیابان‌ها و کوچه‌ها حمایت کرد. این راه پیشرفت ماست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: در سوریه و عراق حضور داریم به دلیل بعد انقلابی‌مان که خودمان را از مسلمانان جهان جدا نمی‌دانیم و همین طور برای تضمین امنیت مردم کشورمان. در این کشورها هم به ارتش مردمی و نیروهای مردمی‌شان کمک می‌کنیم. در عربستان نمی‌توانند این کار را  بکنند چون از مردم‌شان می‌ترسند. ما با اعتماد به مردم به این موفقیت‌ها رسیده‌ایم. افتخار می‌کنم که زمانی همسنگر فرزندان شما بودم و آرزو می‌کنم این راه ادامه پیدا کند. امیدوارم راه شهدا را فراموش نکنیم.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولان استان که این یادواره‌ها را برگزار می‌کنند، از آیت‌الله حسینی شاهرودی که از دوستان قدیمی ما هستند و آقای ملارستمی نماینده این استان در مجلس خبرگان و از فرماندهان سپاه و ارتش و شهردار سنندج صمیمانه تشکر می‌کنم.

در ابتدای این مراسم سردار رجبی فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته برای این یادواره را به استحضار شرکت‌کنندگان رساند.

در پایان این یادواره با حضور سرلشکر پاسدار محسن رضایی و آیت‌الله حسینی شاهرودی نماینده ولی‌فقیه در کردستان، سیداحسن علوی نماینده مردم سنندج از خانواده شهیدان نمکی، ورمزیار، دولابی، الماسی، محمدی، عباسی، سعیدزاده، فرجی و احمدی تجلیل شد.

انتهای‌پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *