صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اولین پیوند موفق عضو میان بیماران مبتلا به ایدز در انگلیس

۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۱۷۵۳۳۹
برای اولین بار در بریتانیا اعضای یک فرد مبتلا به ویروس اچ‌آی‌وی به بیماران دیگر ناقل این ویروس پیوند داده شد. خوشبختانه گیرندگان نیز در سلامت کامل به سر می‌برند. امید است با تغییر قوانین و اجازه اهدای عضو به بیماران ایدزی، میزان اهدای عضو در جامعه‌ بیشتر شود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، در طول پنج سال گذشته چهار عمل پیوند عضو میان مبتلایان به ایدز در بیمارستان‌های انگلیس انجام شده که به تازگی خبر مربوط به آن منتشر شده است. در جریان این جراحی‌ها دو کبد از دو نفر مختلف و دو کلیه از یک نفر به دیگر بیماران HIV اهدا شده است. تا پیش از این نگرانی‌های زیادی در مورد نحوه‌ انجام پیوند و تفاوت در میزان پیشرفته بودن ویروس در بدن فرد اهدا کننده و میزبان وجود داشت که به نظر می‌رسد این فرایند تا حد زیادی مشخص شده باشد.

دکتر فورسیف مدیر بخش اهدای عضو سرویس سلامت همگانی انگلیس، NHS، در این مورد توضیح می‌دهد: ما به دقت تمامی اهدا کنندگان و حتی مبتلایان به ویروس HIV را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در مورد این بیماران باید بدانیم که ویروس تا چه حد در بدن فرد پیشرفت کرده و قبل از آن چه درمان‌هایی را تجربه کرده است. پزشکان از این اطلاعات برای متعادل کردن یا کاهش ریسک عمل پیوند عضو از فرد ناقل ویروس به فردی دیگر استفاده می‌کنند. این برای اولین بار نیست که یک عمل پیوند عضو در بین بیماران ایدز انجام گرفته است. اولین بار در سال ۲۰۰۸ و در آفریقای جنوبی این عمل صورت گرفت که دو سال بعد خبر آن از طریق رسانه‌ها اعلام شد. در آمریکا و در بیمارستان دانشگاه جان اف هاپکینز نیز تجربه‌ای مشابه وجود دارد. با وجود این پیشرفت‌ها باید به قانون‌گذار‌ها فرصت داد تا در مورد اهدای عضو در میان مبتلایان به ویروس اچ‌آی‌وی قانون‌های جدیدی وضع کنند.

مسلماً اعضای یک فرد اچ‌آی‌وی مثبت به افراد اچ‌آی‌وی منفی پیوند داده نمی‌شود؛ ولی این امکان وجود دارد تا افرادی که ناقل ویروس اچ‌آی‌وی هستند و در لیست پیوند قرار می‌گیرند از این مزیت استفاده کنند. در نتیجه می‌توان صف‌های پیوند عضو را در بین بیماران کاهش داد. در بریتانیا در هر روز سه نفر در لیست انتظار دریافت عضو فوت می‌شوند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *