صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تله های سایبری تروریستهای داعش برای کودکان

۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۷۴۹۴۴
دیده بان فتاوای تکفیری وابسته به دار الفتوای مصر، حمایت از کودکان و نوجوانان برای مقابله با تبلیغات و برنامه های سایبری سازمان های تروریستی را خواستار شد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، دیده بان فتاوای تکفیری وابسته به دار الفتوای مصر، اعلام کرد: هدف تبلیغات سازمان های تروریستی، ترویج خشونت در میان گروه های سنی کودکان و نوجوانان و تبدیل آن به نوعی هنجار است.

گروه تروریستی "داعش" اخیرا برنامه ای به نام "حروف" منتشر کرد که در سامانه "اندروید" تلفن همراه فعال شده و هدف از آن جذب کودکان و نوجوانان کم سن و سال برای فراگیری حروف عربی و استفاده از این حروف در کلماتی همچون جنگ و سلاح است.

در بیانیه دیده بان فتاوای تکفیری مصر آمده است: هدف برنامه داعش، القای اصطلاحات جنگ و خشونت از طریق حروف ابجد است، مثلا حرف "ب" نماد "بندقیه یا اسلحه"، حرف "ص" نماد "صاروخ یا موشک"، حرف "ر" نماد "رصاصه یا گلوله"، حرف "س" نماد "سیف یا شمشیر" و حرف "د" نماد "دبابه یا تانک" است.

این مرکز دینی مصر، یادآور شد که اینها اصطلاحاتی است که داعش می کوشد به وسیله آن ذهن کودکان را از کوچکی با خشونت، جنگ و قتل آشنا کند.    

این بیانیه تصریح کرد: برنامه الکترونیکی داعش محتوای درسی را به کودکان به شکل بازی و ترانه با تصاویر و رنگ های جذاب همراه با پرچم ویژه داعش و همچنین تصاویر کودکانی آموزش می دهد که لباس سیاه داعش را به تن دارند.

همچنین در این بیانیه آمده است: تصاویر مزبور کودکان را به خشونت، استقبال از آن و الگوبرداری از چهره جنگجویان داعش فرا می خواند.     

این دیده بان درباره خطر تنها گذاشتن کودکان به عنوان لقمه ای آسان برای تبلیغات داعش و شست و شوی مغزی آنها هشدار داد و حمایت از کودکان و نوجوانان در برابر اینگونه برنامه ها را خواستار شد.

در بیانیه این دیده بان همچنین بر ضرورت رصد برنامه هایی که کودکان مشاهده می کنند، تاکید شده است تا در معرض تبلیغات کثیف و اندیشه هایی که آنها را به خشونت ترغیب می کند، قرار نگیرند زیرا داعش می کوشد خشونت را از کودکی به کودکان آموخته و آنها را برای پذیرش چنین افکاری آماده کند.

دیده بان فتاوای تکفیری وابسته به دار الفتوای مصر، افزایش مقابله الکترونیکی و فناوری با گروه تروریستی داعش را به خاطر برخورداری بی سابقه این گروه از چنین فناوری نسبت به سایر گروه های تروریستی و افراطی خواستار شد و تاکید کرد که جامعه بین المللی باید توانمندی خود را تقویت و نوسازی نموده و نفوذ فناوری داعش و توطئه هایش را خنثی کند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *