صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موانع دریافت تسهیلات بانکی رفع شد

۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱:۳۸
کد خبر: ۱۷۴۴۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر صنعت معدن تجارت با بیان اینکه مشکلات مالی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط رفع خواهد شد گفت: برای حدود 10 هزار واحد کوچک و متوسط تسهیلات بانکی در قالب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده است.
به گزارش ، محمد رضا نعمت زاده در همایش تبیین برنامه‌های ابلاغی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی از اوایل سال 1393 اظهار کرد: از اوایل سال 1393 دستگاه‌های دولتی اقداماتی در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی انجام دادند اما در سال جاری با تاکید مقام معظم رهبری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با ریاست معاون اول رئیس جمهور آغاز به بکار کرد که جهانگیری بر فعال‌تر شدن تولید در کشور و صادرات غیر نفتی تاکید اکید داشته است.
 
وی با اشاره به ایجاد کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در اوایل سال گذشته گفت: در طرح رفع موانع تولید به دنبال آن بودیم تا اختیارات بسیاری در راستای رونق تولید و اقتصاد ایجاد شود اما این موضوع عملیاتی نشد و در اقتصاد مقاومتی به برخی از این اختیارات اشاره شده است.
 
وزیر صنعت معدن و تجارت خاطر نشان کرد: در برنامه اخیر با کمک بانک مرکزی مقرر شد تا با ارائه تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط تولید و اشتغال رونق جدیدی به خود بگیرد.
 
وی در این رابطه تصریح کرد: در گذشته به دلیل بدهی‌های واحدهای کوچک و متوسط به بانک‌ها سازمان تأمین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی تسهیلات جدید تعلق نمی‌گرفت اما با بخشنامه اخیر ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی قرار بر آن شد تا با نظر کارگروه‌های استانی تسهیلات جدیدی در اختیار واحدهای کوچک و متوسط قرار گیرد.
 
نعمت زاده با اشاره به اینکه کفایت نسبت مالکانه به میزان 25 درصد برای دریافت تسهیلات از سوی واحدهای کوچک و متوسط حذف شده است گفت: طبق اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای 7 هزار و 500 واحد تسهیلات در نظر گرفته شده که در کنار آن به 2 هزار واحد کوچک و متوسط که پیشرفت بالای 60 درصد داشته باشند و تا پایان سال به بهره برداری برسند تسهیلات بانکی ارائه خواهد شد.
 
وی در رابطه با واحدهای بزرگ و نیمه بزرگ گفت: اکثر این واحدها مربوط به سازمانها، بنیادها و صندوق‌های بازنشستگی هستند و قرار بر آن شد تا متولیان امر در این سازمان‌ها و بنیادها به مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی خود بپردازند.
 
وزیر صنعت معدن و تجارت در پایان تاکید کرد: ظرف یک ماه بعد از تأیید کارگروه‌های استانی تسهیلات به واحدهای متقاضی ارائه خواهد شد و به بانک فرصت داده شده ظرف یک هفته در صورت عدم توانایی پرداخت تسهیلات دلایل خود را اعلام کنند و این در حالی است که طی دو روز گذشته 910 واحد برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کرده‌اند.
 
همچنین در این همایش صالحی نیا معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در رابطه با سیاست‌های این وزارتخانه در اقتصاد مقاومتی گفت: سه پروژه با درجه اهمیت بالا در دستور کار ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت قرار دارد که از آنها می‌توان به رونق تولید و رونق حداقل 7 هزار واحد کوچک و متوسط، بهره برداری و راه اندازی طرح‌های نیمه تمام و ارتقای کیفیت محصولات صنایع تولیدی داخلی اشاره کرد.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *