صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ریشه بسیاری از جرائم در مصرف مواد مخدر نهفته است

۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶:۴۳
کد خبر: ۱۷۴۴۴۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
سیاوش‎پور مواد مخدر را از معضلات اساسی كشور دانست و گفت: ریشه بسیاری از جرائم در مصرف مواد مخدر نهفته است.
به گزارش گروه حقوفی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی دادگستری کل استان گیلان كمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با حضور رئیس كل دادگستری استان برگزار شد.

احمد سیاوش پور رئیس كل دادگستری استان با گرامیداشت اعیاد شعبانیه، پیروی از دستورات و راهنمایی‌های معصومین را راهگشای زندگی انسانها  عنوان کرد.

رئیس شورای قضایی استان  مواد مخدر را از معضلات اساسی كشور دانست و  ابراز داشت:  كشورما با ایثارگریها وفداكاریهای جوانانی مومن وانقلابی به دستاوردهای عظیمی  دست یافته است و شایسته نیست كه  شاهد ابتلای  جوانان امروز  به این بلای خانمان سوز باشیم.

وی  با اشاره به سه مشكل بیكاری، اعتیاد و تهاجم فرهنگی خاطر نشان كرد: جوانان آینده سازان  كشور هستند و باید در آینده بر پست‌های اجرایی تكیه زنند پس لازم است كه برای نشاط وسلامت و اشتغال آنان از هیچ كوششی مضایقه نشود.

این مقام ارشد قضایی  از مسئولین خواست تا با ارائه راهكارهای جدید و ابداعی حركتی سریع در  زدون كشور از مواد مخدر را آغاز كنند.

احمد سیاوش پور  با اعلام اینكه 7000 زندانی در زندانهای گیلان  به سر می برند و حدود 3500 نفر زندانیان مواد مخدر هستند افزود:   ریشه بسیاری از جرائم دیگر نیز در مصرف مواد مخدر نهفته است.

وی اجرای طرح استفاده از زندانیان در دستگاه ها و نهادها را  طرحی كاربردی و  جدید دانست و  تصریح كرد:  سهمیه هر ارگانی باید مشخص شود تا با توجه به مشكلات و توانایی های زندانیان،  اقدامات لازم  صورت گیرد.

رئیس كل دادگستری استان همكاری و همیاری در اجرای این طرح را  موجب كاهش جمعیت زندانها دانست  و گفت: مهمترین دستاورد این  برنامه،  كمك به ریشه كن شدن اعتیاد در كشور است.

رئیس شورای قضایی استان  خاطر نشان كرد: مجازات  به همراه اصلاح و تربیت و یادگیری حرفه  می تواند ضامن  سلامت روانی زندانی بعد از آزادی باشد.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین مصطفوی نیا دادستان مركز استان و دبیر كمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گزارشی از اقدامات این كمیته در سال 1394 ارائه کرد، سپس هریك از حاضرین دیدگاهها و برنامه های خود برای مبارزه با این پدیده شوم را به سمع و نظر حاضرین رساندند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *