هدف محورشناسی ارتقای توانمندی تجزیه و تحلیل محیط پیرامونی توسط دانشجویان است
امیر طاهری گفت: مهمترین هدف از اعزام دانشجویان به اردوهای آموزش عملی محورشناسی، ارتقای توانمندی تجزیه و تحلیل محیط پیرامونی توسط آنها است.
وی افزود: دانشجویان در این ماموریت در حوزه های نظامی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مناطق مورد بازدید را تجزیه و تحلیل نموده و مسایلی از قبیل نقاط ضعف و قوت، تهدیدها و فرصت های موجود در آن مناطق را در کتابچه ای یادداشت کرده و همراه با فیلم مستندی از سفرنامه خود به دانشگاه ارائه می دهند. در پایان این ماموریت آموزشی نیز دانشجویان اعزامی موظفند فیلم ارائه شده توسط دانشجویان دیگر را ببینند و با دیگر نقاط بازدیدشده آشنا شوند.
امیر طاهری در ادامه تصریح کرد: همه ساله قبل از اجرای ماموریت آموزش محورشناسی، فرماندهان و مسئولان دافوس ارتش برنامه ریزی های منظم و منسجمی را انجام می دهند و ماه ها قبل از آغاز این برنامه از طریق ستاد ارتش با ستاد های نیروهای تابعه آجا و وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف مکاتبه نموده و دیدار با مسئولان استان ها و بازدید از اماکن و مناطق مختلف را برنامه ریزی می نمایند.
وی در پایان با اشاره به اینکه نتایج و دستاوردهای ماموریت آموزش محورشناسی به سامانه فرماندهی ارتش و سایر مراجع ذی صلاح منعکس می شود؛ گفت: هرساله تلاش می شود تا این برنامه آموزشی با کیفیت مطلوب تری اجرا شده و الحمدلله امسال نیز برابر گزارش های واصله، محورشناسی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش نسبت به سنوات گذشته از کیفیت بهتر و شور و حال بیشتری برخوردار گردیده است که امیدواریم نتایج مفید و ارزشمندی را نیز به همراه داشته باشد.
گفتنی است، دانشجویان دوره های 26 و دهم حرفه ای دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از 22 تا 30 اردیبهشت ماه در قالب 15 گروه به ماموریت آموزش محورشناسی در نقاط مختلف کشور اعزام شده اند که این ماموریت گسترده ترین برنامه آموزش عملی محورشناسی در سطح نیروهای مسلح می باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *