ضرورت احداث نمادهای هم تراز نظام در شهر آفتاب
وی در ادامه خواستار پیگیری هیات رییسه برای ملاقات اعضای شورای شهر با مقام معظم رهبری شد و گفت: در طول عمر شورای چهارم این ملاقات تنها یک بار میسر شده و با توجه به اینکه در آستانه سال پایانی شورا هستیم، پیشنهاد می شود برای ارائه گزارش عملکرد و پیگیری مطالبات ایشان از شورا که در دیدار گذشته مطرح شد و استفاده از رهنمودهای ایشان، ملاقات دیگری صورت بگیرد.
شاکری با تاکید بر ضرورت پیش بینی سامانه ای به منظور ارائه گزارش مستند درباره عملکرد شورای چهارم، گفت: گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران نرم افزاری در این زمینه برای مجلس تهیه کردند که ریز عملکرد تک تک اعضا، کمیته ها و کمیسیون ها در آن قابل احصا است. از آنجا که برخی از اعضای شورا در مصاحبه های مطبوعاتی آمار و ارقامی را به صورت سلیقه ای و بدون برخورداری از پشتوانه اطلاعاتی دقیق عنوان می کنند، طراحی چنین نرم افزاری که بتواند تعداد تذکرات و سرنوشت آنها، نطق ها، بازدیدها و متغیرهای قابل ارزیابی دیگر را مشخص کند، ضروری به نظر می رسد.
وی تاکید کرد: فقدان نظامنامه مشخصی که بتوان بر مبنای آن عملکرد اعضای شورای شهر را به صورت کارشناسی و منطقی ارائه کرد، نقیصه مهم کنونی شورای شهر است.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از پروژه شهر آفتاب به عنوان کار بزرگی در تراز جمهوری اسلامی یاد کرد و در عین حال گفت: شهرداری تهران باید با طراحی و احداث نمادی از شهر تهران که هم قواره برج آزادی باشد و نیز نمادهایی از دیگر ابنیه میراثی کشور همچون میدان نقش جهان در ورودی شهر آفتاب، فضای مناسب تری در شهر آفتاب فراهم کند.
شاکری در بخش دیگر سخنانش خواستار ارزیابی دوباره ضرورت پیاده راه سازی در تهران شد و گفت: با وجود بیش از 2 هزار بوستان در شهر تهران که فضای مناسبی برای استفاده افراد پیاه محسوب می شود، هزینه برای پیاده راه سازی در سال اقتصاد چندان منطقی به نظر نمی رسد.
انتهای پیام/