وجود یک هزار خیر مدرسه ساز ایرانی در خارج از کشور
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه امام خمینی(ره) نیز یک خیر مدرسه ساز بود عنوان کرد: امام راحل(ره) بر امر مدرسه سازی تاکید داشتند.
حافظی با اشاره به ساخت مدارس توسط خیرین در دورافتادهترین و محروم ترین نقاط کشور اظهار کرد: خوشبختانه این فرهنگ نه تنها در ایران بلکه در جهان در حال افزایش است. به عنوان مثال کودکان اسلام شهر تهران نیز برای ساخت مدرسهای، قلکهای کوچکشان را اهداء کردند که کمترین آنها 200 تومان و بیشترین آن ها 25 هزار تومان پول داشت. دانش آموزانی هم که خواسته بودند پیش دوستانشان به دلیل کمی وزن قلک شان، سرافکنده نشوند در داخل قلکهای خود انواع فلز و میخ انداخته بودند.
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در بخش دیگری از سخنان خود، تعداد خیرین مدرسه ساز در داخل کشور را 600 هزار نفر و همچنین تعداد خیرین ایرانی مدرسه ساز در خارج از کشور را یک هزار نفر اعلام کرد و افزود: 10 درصد از جمعیت ایران در خارج از کشور هستند و این افراد به مدارسی نیاز دارند که زبان مادری خویش را یاد بگیرند نه اینکه بالاجبار در مدارس اجنبی تحصیل کرده و در گذر زمان با فرهنگ و زبان خود بیگانه شوند.
به گفته حافظی، گام برداشتن در راه خدا و برای خدا، شایستگی و لیاقت می خواهد که خداوند این توفیق را برای همگان نصیب نمیکند.
وی خطاب به خیرین مدرسه ساز شرکت کننده در این جشنواره با بیان اینکه
سازندگی، کار خداست گفت: مال و منال هر کسی در این دنیا باقی میماند و هیچ
کسی نمی تواند با این داراییها به دنیای دیگر سفر کند، پس چه بهتر است که
فکری به حال این اموال برای بعد از مرگ خویش بکند تا هم بندگان خدا را و
هم خدا را خوشحال کند.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.