زندانیان جرائم غیرعمد با بدهی زیر ۱۰ میلیون نباید در زندان نگهداری شوند
اسکندری گفت: زندانیان جرائم غیرعمدی که مبلغ بدهی آنان زیر ۱۰ میلیون تومان است نباید در زندان نگهداری شوند و به دلیل هزینهبر بودن و آسیبهای اجتماعی احتمالی شایسته است زمینه آزادی این محبوسان با همکاری این ستاد در الویت کاری مددکاران قرار داشته باشد.
حیاتالغیب در این جلسه با اشاره به اعیاد سعید شعبانیه گفت: هرچند سیره رفتاری و گفتاری ائمه اطهار علیهمالسلام بهترین راهنما و مشوق ما در راستای دستگیری از زندانیان جرایم غیرعمد میباشد اما این مهم در بین مددکاران باید با تشدید و توجه بیشتری جلوه و بروز داشته باشد.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم صلیاللهعلیه گفت: طبق فرمایش ایشان برای هر گرفتاری یک کلیدی وجود دارد و کلید مودت و کمک به نیازمندان و زندانیان آبرومند و نیازمند در حرفه ما بیش از هر عملی گرهگشای کارها خواهد بود.
حیاتالغیب ادامه داد: شما مددکاران در حقیقت پل ارتباطی زندانیان با دنیای بیرون هستید و باید قدر این منزلت و جایگاه خود را بدانید. بدون شک مددکاری در مجموعه زندان یکی از بخشهای اثرگذار است که شما میتوانید با فراهم ساختن زمینه آزادی یک فرد خانواده و جامعه را از بروز بسیاری از مشکلات رهایی بخشید. چرا که زندانی وقتی محبوس میشود به هیچ کس و حتی خانواده دسترسی ندارد و در این شرایط شما مددکاران هستید که میتوانید تسکین دهنده آلام روحی آنان باشید.
مدیر کل زندانها و ریس هیات مدیره ستاد دیه این استان ادامه داد: مددکار باید برای پیشگیری از جرم، فرایندهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را که در ارتکاب جرم نقش دارند شناسائی کند و این روش پلی بین تدابیر حقوقی و قضائی و بهبود اجتماعی وضعیت افراد و خانوادهها باشد.
در ادامه این نشست، سید رضا اسکندری مدیرعامل ستاد دیه فارس هم در سخنانی گفت: خداوند در وجود ما انسانها اشتیاقی به ودیعه گذاشته است که عدهای زیادی از ما گاهی و عده اندکی از ما اغلب بدون چشمداشت و بدون اظهار و اعلان کاری میکنیم که با لبخند شوق بسیاری از خانوادههای زندانیان منتظر احساس رضایت از خود پیدا میکنیم که این حس بدون قطع رمز قبولی اعمال ما میباشد.
مدیرعامل ستاد دیه فارس افزود: حرفه مددکاری شغلی است که فرد در آن با داشتن تخصص، دانش و مهارت در چارچوب قانونی و سازمانی خودش با عشق به همنوع خود را بی قید و شرط خود را موظف به انجام کارهایی میکند که چه بسا کسی از او انتظار انجامش را نداشته و ندارد.
مدیرعامل ستاد دیه فارس با تأکید بر تشکیل سریع پرونده برای مددجویان جرایم غیرعمدی که عدم استطاعت مالی آنها محرز میباشد، اظهرا کرد: مددکاران خدوم زندانها در بدو ورود باید برای این افراد پرونده ستاد دیه تشکیل داده و تلاش کنند بدهکاران جزء که صدور حکم زندان برای آنها همواره خالی از اعراب بوده در حبس باقی نمانند.
وی تاکید کرد: زندانیان غیرعمدی که مبلغ بدهی آنان زیر ۱۰ میلیون تومان است نباید در زندان نگهداری شوند و به دلیل هزینهبر بودن و آسیبهای اجتماعی احتمالی شایسته است زمینه آزادی این محبوسان با همکاری این ستاد در الویت کاری مددکاران قرار داشته باشد.
شایان ذکر است در پایان نشست علی بخشی، مددکار زندان مرکزی شیراز، حسن علیزاده، از زندان مرودشت، مریم رستگار از زندان اقلید، سیدابراهیم توکلی از زندان فسا، میثم شهسواری از زندان داراب، نوراله روستا از زندان فیروزآباد به عنوان مددکاران نمونه استان قدردانی شد.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *