صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جهانگيري: دانشگاه ها موتور محرك توسعه علم و دانش در كشور هستند

۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸:۰۱
کد خبر: ۱۷۲۰۹۸
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
معاون اول رييس جمهور دانشگاه ها را موتور محرك توسعه علم و دانش در كشور توصيف كرد و با تاكيد براينكه بايد از برنامه هاي دانشگاه ها و مراكز علمي و تحقيقاتي كشور حمايت شود، گفت: دانشگاه ها نبايد براي نيازهاي جاري و اوليه، داراي دغدغه باشند.
به گزارش گروه سیاسی ، به نقل از پايگاه اطلاع رساني معاون اول رييس جمهوري، اسحاق جهانگيري عصر امروز (سه شنبه) در جلسه اي با وزير علوم،‌ تحقيقات و فناوري و برخي از روساي دانشگاه هاي كشور اظهار داشت: دانشگاه هاي كشور تاكنون نقش موثري در توليد علم و فناوري ايفا كرده اند و افتخارات كشور در توليد علم و دانش مرهون تلاش و زحمات دانشگاهيان است.

وي همچنين با اشاره به گزارش برخي روساي دانشگاه ها مبني بر تدوين طرحهاي مختلف در جهت توسعه كشور، گفت: دولت از طرحهايي كه قابليت اجرا داشته و بار مالي را از دوش دولت بردارد، حمايت مي نمايد.

معاون اول رييس جمهور با تاكيد براينكه دانشگاه ها بايد در توسعه كشور و توليد علم و دانش گام هاي بلندتري بردارند، گفت: امسال موضوع اقتصاد مقاومتي و اقتصاد دانش بنيان به طور جدي در دستور كار دولت است و انتظار داريم دانشگاه ها در اين زمينه نقش پررنگ تر و موثرتري ايفا كنند.

جهانگيري افزود: اين يك گفتمان جدي است كه مي خواهيم اقتصاد كشور را براساس اقتصاد دانش بنيان اداره كنيم و مقام معظم رهبري نيز تاكيد كرده اند كه رويكردهاي اقتصاد مقاومتي بايد در برنامه ها و اقدامات همه دستگاه هاي كشور و نه فقط در دولت رعايت و لحاظ شود.

وي با اشاره به قراردادهاي وزارت نفت با دانشگاه هاي معتبر كشور در جهت بومي سازي فناوري و ساخت تجهيزات مورد نياز صنعت نفت، گفت: اين اقدام يك شروع مبارك و الگوي جديد و مناسبي از ارتباط صنعت و دانشگاه است و مي تواند در جهت توسعه به كار گرفته شود.
معاون اول رييس جمهوري افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه مي تواند مسير صنعتي شدن ايران را هموار سازد و اگر در اين زمينه دستاوردهاي مناسبي داشته باشيم، مي توانيم از بخش هاي ديگر نيز بخواهيم كه همكاري و تعامل خود را با دانشگاه ها و مراكز علمي و تحقيقاتي افزايش دهند.

جهانگيري همچنين با اشاره به اتفاق نظر و اجماع همگاني درخصوص سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي خاطرنشان كرد: اين براي اولين بار است كه همه صاحب نظران درباره سياست هاي اقتصادي توافق و اجماع دارند و پذيرفته اند كه اقتصاد اولويت اصلي كشور است كه اين انسجام مي تواند زمينه ساز تحول و انجام كارهاي بزرگ براي توسعه و پيشرفت كشور باشد.

وي از دانشگاه هاي كشور خواست تحقق اقتصاد مقاومتي و اقتصاد دانش بنيان را به طور جدي در دستور كار خود قرار دهند و نقش موثرتري در توسعه اقتصاد دانش بنيان و ترويج گفتمان اقتصاد مقاومتي ايفا كنند.

در اين جلسه وزير علوم، تحقيقات و فناوري نيز گزارشي از وضعيت عمومي آموزش عالي كشور ارائه كرد و به تشريح مشكلات و مسائل پيش روي دانشگاه هاي كشور پرداخت.

روساي برخي از دانشگاه هاي كشور نيز در اين نشست دغدغه ها و مشكلات اصلي خود را مطرح كردند و خواستار تخصيص بودجه و تامين اعتبارات لازم براي حل مشكلات دانشگاه ها شدند.

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *