صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید حقوق در همه ابعاد آموزش داده شود

۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶:۲۶
کد خبر: ۱۷۱۹۴۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین صادقی گفت: موضوعی که در امر مشاوره‌‌ها باید به آن توجه کرد این است که نباید تمامی مشاوره‌ها، آموزش‌ها و خدماتی که به مردم داده می‌شود صرفا یکی سری مشاوره و آموزش‌های حقوقی باشد که این موضوع باعث افزایش دعواهای حقوقی و پرونده سازی در مراجع قضایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در همایش تجلیل از حقوقدانان و و کلای شرکت کننده در طرح خدمت جهادی فجر 94 ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه اظهار کرد: امام حسین (ع) یکی از نمادهای بزرگ کار بسیجی است. همه بخصوص بسیجی‌ها باید امام حسین را بعنوان الگو و اسوه خود قرار دهند. حضرت اباعبدالله (ع) تا زمانی که در رکاب پیامبر و پدر خود بودند و نیز در زمان امام حسن مجتبی(ع) نماد ولایت پذیری تام بودند.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) در زمانی هم که ولایت را به دست گرفتند نیز نماد تعهد و پایبندی بودند. این برای همه درس است که در همه ابعاد زندگی خود به ولایت پایبند باشیم.

این مسئول عالی قوه قضائیه با اشاره به اجرای طرح خدمت جهادی در سال 94 گفت: این حرکت شما بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. این که افرادی هستند که بصورت داوطلبانه و رایگان به مردم خدمت کنند و مشاوره حقوقی می‌دهند بسیار مطلوب است.

وی تصریح کرد: چیزی که در امر مشاوره‌‌ها باید به آن توجه کرد این است که نباید تمامی مشاوره‌ها، آموزش‌ها و خدماتی که به مردم داده می‌شود صرفا یکی سری مشاوره و آموزش‌های حقوقی باشد که این موضوع بیشتر باعث افزایش دعواهای حقوقی و پرونده سازی در مراجع قضایی می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی توضیح داد: می بایست در سیر کاری خود که کاهش منازعات و حل مشکلات مردم است جهات دیگر کارحقوق را در نظر بگیرید. یعنی همه ابعاد حقوقی را ترویج و گسترش دهید.

وی اظهار کرد: باید حقوق را با دیگر موضوعات به مردم آموزش داد که عمده آن اخلاق است و البته مسائل فرهنگی و اجتماعی هم باید در نظر گرفته شود.

این مسئول عالی قوه قضائیه در ادامه بر آموزش اخلاق و فرهنگ سازی در مشاوره‌ها تاکید کرد و گفت: نگاه صرفاً حقوقی و ظاهرگرایانه برای مردم آفت به حساب می‌آید. بسیاری از پرونده‌های دستگاه قضا به خاطر نگاه صرف حقوقی است، در صورتی که اگر وارد محتوای پرونده ای شویم مشاهده می‌کنیم که درمان و راه حل بسیاری از این پرونده‌ها رعایت بحث‌های اخلاقی و غیر حقوقی است.

وی ادامه داد: باید آموزش داده شود که چگونه حقوق دیگران را رعایت کنیم نه اینکه صرفا به دنبال استیفای حقوق خود باشیم. رعایت حقوق دیگران و چگونگی استیفای حق باید در کنار هم آموزش داده شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *