صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اتحاديه شركت‌های بين‌المللی پاكستان: دولت در فعال‌سازی كانال بانكی با ايران تعلل نكند

۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱:۰۱
کد خبر: ۱۷۱۳۷۵
رئيس اتحاديه شركت های تجاری و اقتصادی پاكستان اعلام كرد كه قرارداد تجارت آزاد با ايران به نفع پاكستان است ضمن اينكه دولت اسلام آباد نبايد در فعال كردن كانال های بانكی با ايران تعلل كند.

به گزارش سرویس بین الملل ، "میان شاهد" روز دوشنبه با صدور بیانیه ای، تاكید كرد که نگاه دولت پاكستان باید به سمت واردات انبوه برق از ایران تا پنج هزار مگاوات باشد ضمن اینكه باید با انجام اقدامات دیپلماتیك و موثر تلاش كند تا سایه تحریم را از سر طرح خط لوله گاز ایران-پاكستان كنار بزند.

این مسئول اقتصادی و تجاری پاكستان در بیانه خود از اقدام های انجام شده توسط دولت اسلام آباد درجهت تقویت مناسبات تجاری با ایران قدردانی كرده و گفته است كه پاكستان و ایران باید به سمتی حركت كنند كه به شركات تجاری مهم یكدیگر تبدیل شوند.

وی گفت: پاكستان باید در جهت افزایش واردات برق از ایران تا پنج هزار مگاوات و همچنین آغاز واردات محصولات نفتی از ایران گام بردارد.

میان شاهد با بیان اینكه طرح خط لوله گاز ایران-پاكستان همچنان تحت تحریم قرار دارد، تاكید كرد كه از هر ابزار ممكن باید برای شكستن این تحریم استفاده كرد.

این شخصیت اقتصادی باتجربه پاكستان با ابراز نارضایتی از حجم پایین مبادلات تجاری میان كشورش و ایران، گفت: بازار خوبی برای محصولات پاكستان نظیر گوشت، برنج، میوه، سبزیجات، كالاهای ورزشی و خدمات فنی مهندسی در ایران دارد و این مهم با تلاش كمی از سوی مسئولان و دستگاه های ذیربط دو طرف، محقق خواهد شد.

وی در ادامه تاكید كرد كه دولت پاكستان نباید در بازكردن كانال های بانكی با ایران تعلل كند.

رئيس اتحاديه شركت های تجاری و اقتصادی پاكستان گفت: توسعه همكاری های تجاری میان ایران و پاكستان همچنین می تواند چرخ صنعت بخش نساجی پاكستان را كه این روزها به كندی حركت می كند، دوباره فعال كند.

میان شاهد در پایان تصریح کرد: اگر قرارداد تجارت آزاد میان ایران و پاكستان امضا شود، هر دو طرف از آن بهره مند خواهند شد و زمینه سرمایه گذاری شركت های ایرانی در پاكستان فراهم می شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *