صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش رسانه‌های نظام سلطه و هالیوود در پیشبرد اهداف استکبار

۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰:۰۲
کد خبر: ۱۷۱۳۴۴
چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در بخش مسابقه بین‌الملل این‌بار، به "نقش رسانه‌های نظام سلطه و هالیوود در پیشبرد اهداف استکبار" می‌پردازد و این موضوع را به عنوان یکی از موضوعات اصلی این دوره جشنواره قرار داده است.
به گزارش گروه فرهنگی ، امروزه، جنگ رسانه‌ای، از برجسته‌ترین مؤلفه‌های جنگ‌نرم و جنگ‌های مدرن در جهان كنونی محسوب می‌شود. جنگ نرم به مثابه راهبرد و استراتژی انتخابی نظام سلطه برای تسلط بر افكار و اراده ملت‌ها تدوین و طراحی شده است.
 
امروزه انسان‌ها شاهد فراگیری بی‌سابقه رسانه‌‌ها و وسایل ارتباطات جمعی مدرن و نوین هستند. و به تبع، آن‌ها در معرض شدیدترین امواج رسانه‌‌ها قرار دارند. رسانه‌ها كاركردی دوسویه دارند؛ اما بیشترین حجم بهره‌گیری از آن در دست نظام سلطه قرار دارد؛ چنانكه می‌توان به جرأت گفت حفظ و گسترش قدرت استكباری نظام سلطه به حضور و ظهور رسانه‌ها وابسته است. رسانه‌ها پل ارتباطی و بلكه وسیله تسلط بر افكار، اراده و احساسات بشریت دوران معاصر به شمار می‌آیند. مراكز رسانه‌ای این استكبار كه به مدرن‌ترین فناوری جهانی مجهزند، از یك سو ابزاری در جهت اجرای عملیات روانی قدرت‌ها علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل هستند و از سوی دیگر، وسیله‌ای برای كنترل، تضعیف، جهت‌دهی و هدایت جوانان در سراسر جهان محسوب می‌شوند.
 
بر پایه این خبر، ستاد جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با هدف ارزیابی و بررسی و تحلیل این موضوع امسال در ساختار مسابقات بخش بین‌المللی پذیرای فیلم‌های سینمایی و مستندی است که به این موضوع پرداخته باشند.
 
چهاردهمین جشنواره بین ­المللی فیلم مقاومت به منظور تبیین و گسترش "فرهنگ مقاومت"در سه بخش مسابقه بین­الملل، جایزه ویژه عماد مغنیه و چشم­انداز سینمای مقاومت در جهان، با حضور آثاری که به مقاومت مسلمانان و مظلومان جهان پرداخته­اند،  برگزار می­گردد. کلیه فیلم­های سینمایی و مستند که از ژانویه سال 2014 در ایران و سایر کشورها تولید شده­اند می­توانند در این بخش شرکت نمایند.
 
انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *