صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایجاد اشتغال برای 81 نفر در منطقه محروم اهواز

۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۱۷۱۰۰۰
مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با شرکت تولیدکننده‌ِی آرد در منطقه‌ی محروم در شهرستان اهواز، چرخه‌ اقتصادی با اشتغال‌زایی 81 نفر از بیکاران منطقه، به حرکت درآمده است.
به گزارش گروه جامعه ،علی‌اصغر گلی، مدیرعامل شرکت آرد غنچه اهواز گفت: در سال جاری عملیات تولید این شرکت با مشارکت بنیاد برکت آغاز شد به نحوی که روزانه بالغ 240 تن آرد و 40 تن سبوس به تولید خواهد رسید و با ادامه‌ی روند تولید، این طرح به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.
 
وی با بیان این‌که از 240 تن آرد تولیدی معادل 30 تن آرد قنادی به تولید می‌رسد، اظهار داشت: در حال حاضر برای این میزان تولیدات بالغ 81 نفر به‌طور مستقیم و 405 نفر به‌طور غیرمستقیم فعالیت دارند. هم‌چنین پیش‌بینی می‌شود ظرف یک ماه آینده با فعالیت 24 ساعته به مرحله‌ی تولید نهایی برسیم.
 
گلی عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود پس از بهره‌برداری از طرح تولید انواع آرد، روزانه بالغ بر10 تن آرد به کشور عراق صادر شود. برای تحقق این منظور معادل 22 هزار و 500 تن گندم را از کشاورزان داخلی خریداری و انبار کرده‌ایم.
 
وی با بیان این‌که تولیدات این شرکت 25 درصد نیاز بازار داخلی استان را تحت پوشش قرار می‌دهد، افزود: پروژه‌ی تولید آرد در منطقه‌ی محرومی در استان خوزستان، به دلیل عدم وجود منابع بانکی به مدت سه سال متوقف بود؛ اما توانستیم با انعقاد قرارداد مشارکت با بنیاد برکت، مجدداً چرخه‌ی اقتصادی در این شرکت را به حرکت درآوریم. این اقدام نه تنها همراه با تولید اقتصادی است، بلکه برای حداقل 81 خانوار از ساکنان این منطقه با ایجاد اشتغال و درآمدزایی همراه بوده است.
 
مدیرعامل شرکت آرد غنچه اهواز در پایان مشارکت بنیاد برکت با این شرکت را اقدامی بسیار تأثیرگذار بر روند تولید و به خصوص اشتغال‌زایی جوانان منطقه دانست و افزود: عدم وجود اشتغال در مناطق محروم اهواز سبب می‌شود تا جوانان برای یافتن کار و درآمد، محل زندگی خود را به سمت شهرهای بزرگ ترک کنند. اما زمانی که در منطقه برای آنان شغل ایجاد شود، علاوه بر جلوگیری از مهاجرت جوانان، منجر به رونق اقتصادی مناطق محروم می‌شود.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *