صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"نخست وزير پاكستان" مخالفان سياسی و تروريستها را در يك صف قرار داد

۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۷۰۳۳۲
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نخست وزير پاكستان با بيان اينكه مخالفان سياسی دولت وي و گروه های تروريستی هر دو در مسير واحد گام برمی دارند و سد كردن راه توسعه و پيشرفته كشور را هدف خود قرار داده اند، هر دو گروه را در يك صف قرار داد.

به گزارش سرویس بین الملل ، "محمد نواز شریف" كه عصر جمعه برای حضور در مراسم آغاز اجرای یك پروژه راه سازی به شهر 'سكهر' در ایالت سند سفر كرده بود، طی سخنانی مخالفان سیاسی اش را كه این روزها و پس از انتشار اسناد پاناما، دستاویز خوبی برای افزایش فشار علیه دولت پیدا كرده اند، بار دیگر به باد انتقاد گرفت و آنان را متهم به تلاش برای سد كردن راه پیشرفت كشور كرد.

انتظار می رود طرح این اظهارات بی پروا از سوی نخست وزیر پاكستان، واكنش شدید مخالفان را به دنبال داشته باشد.

نواز شریف گفت: آنها (مخالفان سیاسی) آرزوی خرابكاری و منحرف كردن كشور از مسیر توسعه و پیشرفت را در سر می پرورانند. اما مردم پاكستان به این دولت اعتماد كرده اند و این دولت تا پایان دوره قانونی خود به كارش ادامه خواهد داد.

او با بیان اینكه تروریست ها بدنبال هرج و مرج و بی ثبات كردن پاكستان و بازگرداندن پاكستان به روزهای تاریك هستند، گفت: متاسفانه اهداف مشابهی نیز از سوی كسانی دنبال می شود كه به بهانه های مختلف در كشور تحصن و تظاهرات های اعتراض آمیز راه اندازی می كنند.

عمران خان رهبر حزب تحریك انصاف پاكستان كه هواداران نسبتا زیادی هم در پاكستان دارد، شاخص ترین چهره مخالف سیاسی نواز شریف محسوب می شود.

عمران خان كه از زمان شروع دولت كنونی به نخست وزیری نواز شریف، بارها به دلایل مختلف از جمله مطرح كردن اتهام تقلب در انتخابات سال 2013، تلاش كرده تا نواز شریف را از قدرت بركنار كند، این بار اسناد پاناما را دستمایه اعتراض های ضددولتی قرار داده و اصرار دارد كه نواز شریف به دلیل فساد مالی اعضای خانوده اش طبق اسناد پاناما، باید از قدرت بركنار شود و برای محاكمه، در اختیار دستگاه قضایی قرار گیرد.

دیگر احزاب مخالف پاكستان هم اعتراض هایی را علیه نخست وزیر و اعضای خانواده اش درخصوص اسناد پاناما مطرح كرده اند اما هیچ یك از آنها به اندازه حزب تحریك انصاف به رهبری عمران خان، در اعتراض های خود جدی نیستند و گاهی حرف از مصالحه و مذاكره با دولت می زنند شاید به این دلیل كه اگر بیش از این بر طبل مخالفت با دولت بكوبند، قبل از هرچیز باید پاكدستی خود را ثابت كنند كه شاید اثبات این موضوع، به خصوص درباره برخی چهره های شاخص احزاب مخالف، كار چندان ساده ای نباشد و برای آنان دردسر ساز شود.

انتهای پیام/




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *