صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش بودجه نیروهای مسلح برای مقابله با اشرار و جریان‌های تروریستی

۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸:۰۵
کد خبر: ۱۷۰۲۸۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امسال برای تقویت بنیه دفاعی ناجا، بودجه این نیرو را افزایش داده‌ایم، همچنین علاوه بر نیروی انتظامی، بودجه سایر نیروهای مسلح را نیز برای مقابله با اشرار و جریان‌های تروریستی که امنیت کشور را به خطر می‌اندازند بیشتر کردیم، برای انسداد مرزها و مقابله با ترویست و حفظ امنیت کشور نیز بودجه نیروهای مسلح را افزایش دادیم.
به گزارش گروه سیاسی ، علی لاریجانی صبح امروز (دوشنبه 20 اردیبهشت) در حاشیه بیست ویکمین همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا درجمع خبرنگاران گفت: امسال برای تقویت بنیه دفاعی ناجا، بودجه این نیرو را افزایش داده‌ایم، همچنین علاوه بر نیروی انتظامی، بودجه سایر نیروهای مسلح را نیز برای مقابله با اشرار و جریان‌های تروریستی که امنیت کشور را به خطر می‌اندازند بیشتر کردیم، برای انسداد مرزها و مقابله با ترویست و حفظ امنیت کشور نیز بودجه نیروهای مسلح را افزایش دادیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به منظور بهبود وضعیت معیشتی کارکنان ناجا بودجه ای را در نظر گرفتیم، باید قبول کرد که نیروی انتظامی نهادی وسیع است که بخش ها و ماموریت های متنوعی دارد و ما هم باید سازمان آن را تقویت کنیم و وضعیت معیشتی آنها نیز بهبود یابد که در قانون بودجه امسال تا حد ممکن این کار را انجام دادیم.

وی افزود: در زمینه سلاح سرد، قانون وجود دارد و قرار بود که این قانون تقویت شود، طرح اولیه این قانون را مرکز پژوهش ها آماده کرده و مقداری هماهنگی ها با سایر نهادها مانند قوه قضائیه و نیروی انتظامی باقی مانده است.

 لاریجانی تصریح کرد: در ناهنجاری های اجتماعی به دو گونه می توانیم در رسانه ها با آن برخورد کنیم؛ یک روش این است که موضوع را در اجتماع گسترش دهیم و راجع به آن مرثیه سرایی کنیم ولی اگر بخواهیم طبیبانه برخورد کنیم رسانه ها باید به عنوان یکی از نهادهای برخوردکننده، نقش بازدارنده ای را ایفا کنند تا کسی جرأت انجام کارهای مخالف هنجارهای اجتماعی را نداشته باشد، در مورد قاچاق نیز باید به همین شیوه رفتار کرد.

وی افزود: تلاش های نیروی انتظامی در حوزه هایی مانند کاهش تصادفات، بسیار خوب بوده، همچنین در موضوع مبارزه با قاچاق نیز اقداماتی را انجام داده اند ولی هنوز قاچاق با حجم فراوانی در کشور مشاهده می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نیروی انتظامی می‌تواند فعالیت مناسبی را انجام دهد و سایر نهادها نیز باید به نیروی انتظامی کمک کنند که البته برنامه ریزی و طراحی نیز در این زمینه لازم است. این تدبیر در نیروی انتظامی وجود دارد و باید مبارزه با قاچاق را وظیفه مهم خود تلقی کند، اگر به قانون کمکی نیاز است مجلس آماده همکاری در این زمینه است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *