صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آزادی 14 زندانی کردستانی در عید مبعث / اعطای 6 هزار گواهی‌نامه آموزشی به مددجویان

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۶۹۵۷۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
گرجی زاده از آزادی 14 زندانی همزمان با عید مبعث از زندان‌های استان کردستان خبرداد و گفت: زمینه آزادی این تعداد زندانی با اعطای کمک بلاعوض و وام قرض الحسنه فراهم شده است.
اسدالله گرجی زاده در گفت وگو با خبرنگارگروه حقوقی و قضایی از آزادی 14 زندانی همزمان با عید مبعث از زندان‌های استان کردستان خبرداد و گفت: زمینه آزادی این تعداد زندانی با اعطای کمک بلاعوض و وام قرض الحسنه فراهم شده است.

مدیرکل زندان های کردستان با بیان اینکه تحصیل و سواد آموزی زندانیان لازم و ضروری است افزود: بیش از 6 هزار گواهینامه آموزشی در سال گذشته برای زندانیان استان صادر شده است .

وی ادامه داد: مسئولین زندانهای استان موضوع آموزش زندانیان در حوزه های مختلف از جمله حرفه آموزی و اشتغال زایی، فرهنگی و تربیتی، مهارت های اساسی زندگی و … را به عنوان یک عامل پیشگیرانه ی مهم بسیار مورد توجه قرار داده اند.

گرجی زاده خواستار توجه به آموزش و سواد آموزی خانواده های زندانیان نیز شد و گفت: خانواده های زندانیان نیازمند یکی از آسیب پذیرترین اقشار جامعه است که چنانچه نیازهای این قشر از جامعه در حوزه های مختلف از جمله آموزش و سوادآموزی مورد توجه قرار نگیرد باید خود را آماده گسترش آسیب های فراوانی در جامعه کنیم.

مدیرکل زندان های کردستان در ادامه بیان کرد: بیش از ۹98 نفر از مددجويان زندان های كردستان به مرخصی نوروزی اعزام شدند که این امر تاثير مثبتی در بازسازگاری اجتماعی دارد و منجر به افزايش روابط عاطفی زندانيان با خانواده و ايجاد آرامش روانی و كاهش آسيب‌های اجتماعی آنها می‌شود.

گرجي زاده با اشاره به اينكه اعطای مرخصی به مددجويان تاثير بسزايی در كاهش جمعيت كيفری زندان ها‌ دارد گفت: افرادی كه مستحق دريافت مرخصی بودند در ايام عيد نوروز از زندان ترخيص شدند.

وي حبس زدايي را يكي از سياست های قوه قضائيه و تاكيدات مقام معظم رهبري عنوان كرد و افزود: با كاهش استفاده از مجازات حبس و استفاده از مجازات های جايگزين می توان به تحكيم بنيان خانوده كمك كرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *