غذاهای خوشمزه در سرزمین قهوه + تصاویر
احتمالاً نخستین چیزی که با شنیدن نام "برزیل" به ذهنتان می آید، فوتبال است و هیجانی که مردم این سرزمین برای این ورزش دارند در ذهن نقش می بندد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، این بار به خاطر فوتبال یا دیدنی ها به سفر مجازی برزیل نمی رویم بلکه می خواهیم با غذاهای این کشور آشنا شویم.
سبک آشپزی در برزیل الهام گرفته از اروپا، آفریقا و آمریکاست. هر مهاجر شیوه ای از سرزمین خود را با سبک آشپزی بومیان تلفیق کرده تا غذاهای امروزی برزیل بر سفره جای بگیرند.
در ادامه، برزیل و غذاهای بومی آن را می بینید:
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: توریسم آنلاین
سبک آشپزی در برزیل الهام گرفته از اروپا، آفریقا و آمریکاست. هر مهاجر شیوه ای از سرزمین خود را با سبک آشپزی بومیان تلفیق کرده تا غذاهای امروزی برزیل بر سفره جای بگیرند.
در ادامه، برزیل و غذاهای بومی آن را می بینید:
"واتاپا" از نان، میگو، شیرنارگیل، ماهی تهیه می شود که در سس بادام زمینی طبخ شده و ترکیبی کِرِمی و یک دست به دست می آید.
"امپادائو" معمولا با مرغ،زیتون،پنیر،ذرت تهیه می شود و هر نوع گوشت دیگر به دلخواه مانند گوشت گاو و یا میگو هم اضافه می شود.
"مانیدیوکا" چیزی شبیه به سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی هاست که در حقیقت ریشه گیاه "مانیوک" که خرد و سرخ می شود و با روغن زیتون یا پنیر پارمزان(پارمسان) میل می شود.
برزیلی ها در به راه انداختن باربکیو مهارت دارند."چوراسکو" نامی است که برزیلی ها به غذاهای کبابی خود می دهند. انواع گوشت و سوسیس و سبزیجات در باربکیو کباب و خورده می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: توریسم آنلاین
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *