صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم صرفه جویی در مصرف برق برای گذر از تابستان بدون خاموشی

۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲:۰۱
کد خبر: ۱۶۸۲۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
وزیر نیرو گفت: هر چند قرار است امسال ۲ هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شود اما انتظار می‌رود مردم با کاهش مصرف در ساعت‌های میانی روز، وزارت نیرو را در گذر از تابستان بدون خاموشی یاری کنند.
به گزارش حمید چیت چیان با اشاره به در پیش بودن فصل گرما اظهار داشت: اوج مصرف برق در سال گذشته ۴۰ هزار و ۱۷۷ مگاوات بود و پیش بینی می‌شود امسال به بیش از ۵۲ هزار مگاوات افزایش یابد. 

به گفته این مقام مسئول، در صورت خارج شدن کشور از رکود و فعال شدن صنایع و کارخانجات، مصرف برق بیش از این مقدار می‌شود. 

وی افزود: ظرفیت کنونی اسمی نیروگاه‌های کشور ۷۴ هزار و ۳۰۰ مگاوات است و امید می‌رود با توجه به بارش‌های خوبی که در بخش‌های مختلف کشور شاهد آن بودیم، امسال بتوانیم از نیروگاه‌های برقابی تولید برق بیشتری داشته باشیم. 

چیت چیان ادامه داد: قرار است امسال ۲ هزار مگاوات نیروگاه جدید نیز وارد مدار شود که در این صورت توان پاسخگویی به نیاز برق مصرفی افزایش می‌یابد. 

وی یادآورشد: همکاران وزارت نیرو در شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع برق، فعالیت‌های گسترده‌ای برای مدیریت بار و مصرف انرژی انجام داده و یا در دست اقدام دارند؛ همچنین قرار است از همه ظرفیت‌های تولید برق در کارخانجات، بیمارستان‌ها، اداره‌ها و... به عنوان برق اضطراری نیز استفاده کرده و برق تولیدی آن‌ها را وارد مدار کنیم. 

وزیر نیرو خاطرنشان ساخت: با تدابیر اندیشیده شده انتظار می‌رود تابستانی بدون خاموشی را سپری کنیم اما شرط اصلی و مهم آن، کنترل و مدیریت مصرف برق توسط مصرف کنندگان است. 

وی به ساعت‌های اوج مصرف در روز (۱۲ تا ۱۶) و ساعت‌های اوج مصرف در شب (غروب آفتاب تا دو ساعت پس از آن) اشاره کرد و خواستار کاهش مصرف برق در این ساعت‌ها توسط مردم شد.
 
به گفته چیت چیان، گرم‌تر شدن هوا سبب کاهش قدرت تولید برق نیروگاه‌ها می‌شود؛ همچنین استفاده از تجهیزات سرمایشی در ساعت‌های بعدازظهر بالا می‌رود و به همه این دلایل، نیازمند کنترل بیشتری بر مصرف برق در ساعت‌های میانی روز هستیم. 




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *