شخصیت مذهبی پاكستان خواستار رایج شدن "سكه نقره و طلا" بجای اسكناس شد
یك شخصیت مذهبی پاكستان خواستار كنار گذاشته شدن اسكناس از سیستم پولی پاكستان و كشورهای مسلمان و بازگشت به دوران استفاده از سكه های نقره و طلا شده است.
این شخصیت دینی و سیاستمدار پاكستانی گفت: نظام اقتصادی كه برپایه ارزهای كاغذی (اسكناس) بنا شود، نظام قدرتمندی نخواهد بود و بهتر است ارز رایج در كشور براساس استفاده از سكه های نقره و طلا تعیین شود كه قابل قبول تر است.
وی گفت كه شورای ایدئولوژی اسلامی پاكستان تلاش خود را برای رایج كردن نظام پولی سكه های نقره و طلا در این كشور ادامه خواهد داد.
مولانا محمد شیرانی همچنین از ضرورت ایجاد یك نظام اقتصادی اسلامی بین المللی سخن گفت و اظهار داشت: براساس تفكر دینی، نظام های اقتصادی به سه دسته كاپیتالیسم، كمونیسم و اسلامی تقسیم می شود كه در میان این سه، فقط نظام اقتصاد اسلامی است كه براساس اصل حمایت از اقشار مردم بنا نهاده شده است.
استفاده از سكه های نقره و طلا در مقاطعی بعد از قرن هشتم میلادی در سرزمین های اسلامی رایج بوده و رواج آن تا قرن نوزدهم نیز در برخی سرزمین های آفریقایی ادامه داشت. هم اكنون تقریبا استفاده از سكه های نقره و طلا در هیچ كشوری رایج نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *