صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اول خرداد آغاز طرح سنجش بيش از يك ميليون دانش آموز کلاس اولی

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۰:۰۲
کد خبر: ۱۶۵۹۷۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايی، از آغاز طرح سنجش بيش از يك ميليون دانش آموز از اول خرداد خبرداد.
به گزارش گروه جامعه ، مجید قدمی در نشست خبری، اظهاركرد : برای اولین بار علاوه بر ورودی های پایه اول دبستان ، دانش آموزان پیش دبستانی نیز موردارزیابی و سنجش قرار می گیرند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح كرد : طرح سنجش همراه با شروع ثبت نام از اول خرداد ماه در پایگاه های سنجش مستقر در مدارس آغاز می شود، البته به مناطق گرمسیری اجازه داده می شود این طرح را از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز كنند. 

وی با اشاره به وجود 850 پایگاه سنجش در سراسر كشور خاطرنشان كرد : 6 هزار ارزیاب در این پایگاه ها، كار سنجش را انجام می دهند،كه یك میلیون و200 هزار نوآموز6ساله وتقریبا  500هزارپیش دبستانی 5ساله را مورد سنجش قرار خواهند داد.

قدمی افزود: نوبت دهی جهت سنجش نوآموزان فقط از طریق سیستم الكترونیكی صورت می گیرد و اولیا  از مراجعه مستقیم به پایگاه های سنجش خودداری كنند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در صورت عدم مراجعه به موقع در نوبت مقرر ، اولیا بایددوباره  از طریق سیستم اقدام به دریافت نوبت سنجش كنند.

وی هدف از اجرای طرح سنجش نوآموزان را شناخت ویژگی های مخاطبین و تهیه محتوای آموزشی متناسب با ذائقه آنها عنوان كرد و افزود: اجرای این طرح برای آموزش و پرورش بار اقتصادی دارد، زیرا در راستای اجرای عدالت آموزشی باید برای دانش آموزان شناسایی شده با نیازهای خاص، ممكن است 4 دانش آموز یا 3  یا حتی یك دانش آموز نیاز به یك معلم داشته باشد كه این امر هزینه های سنگینی را برای ما در برخواهد داشت.

قدمی بیان كرد : ارایه سرویس ایاب و ذهاب در سازمان آموزش و پرورش استثنایی یك ركن است و پرداخت كمك هزینه خرید عینك، سمعك، واكر، ویلچر و عصا را از جمله هزینه های آموزش و پرورش برای این قشر از دانش آموزان برشمرد.

وی سیاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی را كم كردن سنّ ِ سنجش دانست و افزود: امسال برای اولین بار علاوه بر نوآموزان 6 ساله، پیش دبستانی های 5 ساله را نیز تحت پوشش قرار می دهیم كه پیش بینی می شود 50 درصد از پیش دبستانی ها در طرح سنجش شركت كنند.

قدمی حُسن این كار را، اطلاع از وضعیت نوآموزان و ایجاد فرصت یك ساله جهت برطرف كردن مشكلات آنان تا قبل از ورود به تحصیلات رسمی عنوان كرد و افزود: البته امسال اولویت سنجش به نوآموزان 6 سال تمام است و 5 ساله ها در اولویت بعدی قرار دارند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش با اشاره به خودگردان بودن پایگاه های سنجش هزینه ثبت نام را 140 هزارریال اعلام كرد و گفت، البته با تشخیص رئیس پایگاه 5 درصد از مراجعه كنندگان به صورت رایگان و 5 درصد نیز فقط 50 درصد هزینه سنجش را خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: تمام اطلاعات طرح سنجش به صورت آنلاین در سیستم قرار دارد و ما می توانیم هر لحظه از آمار و ارقام پایگاه ها مطلع شویم.

قدمی اتصال سیستم سنجش با سیستم سناد را از مزایایی این طرح دانست و افزود: اولیا به هر مدرسه ای كه مراجعه كنند اطلاعات سنجش آنها در سیستم مدرسه وجود دارد و با اطلاع از شرایط فرزند خود می توانند در مدرسه مناسب ثبت  نام كنند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به تحصیل 33 هزار دانش آموزان دیرآموز در مدارس عادی گفت: آموزش والدین از طریق بسته های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی دیجیتالی و مكتوب برای معلمین دانش آموزان دیرآموز 2 راهكاری است كه در دستور كار ما قرار دارد.

وی گفت: در سال تحصیلی جاری 50 هزار دانش آموز تلفیقی داریم كه شامل نابینایان ، ناشنوایان  وجسمی حركت می شوند و محتوای آموزشی ویژه آنان تهیه و دراختیار معلمانشان قرار گرفته است.

قدمی افزود:  آموزش و پرورش آمادگی دارد تا تمام دانش آموزان استثنایی را تحت پوشش قرار دهد.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی گفت : یك ششم نیروی مورد نیاز این سازمان را دانشگاه فرهنگیان تامین می كند كه البته در سال آینده پیش بینی می شود بین 800 تا 1000  نفر نیرو نیاز داشته باشیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *