صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هوشمند سازی شبکه، حلقه مفقوده صنعت برق

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳:۰۲
کد خبر: ۱۶۵۸۰۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران گفت: از طریق هوشمند سازی برق می توانیم مزایایی همچون افزایش ظرفیت و کارآیی شبکه، کاهش نیاز بخش نیروگاه و تعمیر و نگهداری و کاهش درمصرف سوخت فسیلی را داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، حسن غفوری فرد رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران در بیست و یکمین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق با هوشمندی سازی شبکه های برق اشاره و بیان داشت: هوشمند سازی شبکه های برق به معنای ترکیب صنعت برق با فناوری اطلاعات و ارتباطات است که این امر مزایایی همچون ارتقای قابلیت صنعت برق، کاهش نیاز به ساخت نیروگاه های پشتیبان، افزایش ظرفیت و کارآیی شبکه برق و خودکار سازی را به دنبال دارد.

وی افزود: در طی هوشمند سازی شبکه می توانیم منابع تجدید پذیر را جایگزین سوخت های فسیلی کنیم که این امر به خودی خود رشد صنعت برق را به دنبال دارد.

غفوری فرد در خصوص انرژی های تجدیدپذیر گفت: برنامه ریزی ها به این صورت است که تا سال 2050 ، 57 درصد از برق جهان از طریق انرژی های تجدید پذیر تأمین شود همچنین ایالات متحده آمریکا به دنبال تأمین 80 درصدی برق خود از انرژی های تجدید پذیر تا پایان این سال است.

رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران افزود: بزرگترین مشکل جایگزینی انرژی های تجدید پذیر در کشور ما هزینه ها است که این امر اجازه رقابت با سوخت های فسیلی را نمی دهد.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: صنعت برق نقش بسزایی در رشد اقتصادی کشورها دارد از این رو نباید به دنبال الگوهای مناسب برای سرمایه گذاری دراین زمینه باشیم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *