صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشتیرانی مهم ترین دغدغه تجار ایران و آفریقای جنوبی

۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵:۴۰
کد خبر: ۱۶۵۰۰۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه کشتیرانی مهم ترین دغدغه تجار است گفت: باید راه اندازی خطوط کشتیرانی مستقیم میان ایران و آفریقای جنوبی مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار گروه  اقتصاد ،  مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی در همایش ایران و آفریقای جنوبی که با حضور رئیس جمهور آفریقای جنوبی و وزیر صنعت در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد گفت: در طول دو دهه روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور این اولین بار است که چنین هیئت بزرگی به ایران آمده و در فضای تازه پس از برجام امیدواریم شاهد گسترش همکاری های دو کشور باشیم 

وی با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد اقتصاد این کشور با مشارکت بخش خصوصی اداره می شود گفت: با توجه به حضور بسیاری از شرکت های بین المللی و برندهای معتبر در این کشور، آفریقای جنوبی گزینه مطلوبی برای تجار ایرانی است.

وی افزود: هنوز ایران و آفریقای جنوبی در زمینه نقل و انتقال پول و مسائل بانکی با مشکل مواجه هستند و در حالی که تا کنون بیش از 12 اجلاس مشترک و بیش از 90 سند میان دو کشور مبادله شده هنوز شاهد رشد مبادلات تجاری دو کشور نیستیم.

خوانساری با اشاره به موقعیت جغرافیایی آفریقای جنوبی گفت: با اتصال به این کشور می توان به بازارهای آفریقا دست یافت ضمن اینکه موقعیت استراتژیک ایران نیز امکان استفاده از ظرفیت 400 میلیون نفری منطقه را بر تجار فراهم کرده است.


رئیس اتاق بازرگانی تهران، نفت، گاز، پتروشیمی، برق و انرژی بهداشت و درمان، آی سی تی، توریسم و صنعت و معدن را از زمینه های همکاری میان دو کشور عنوان کرد.

وی به این نکته نیز اشاره کرد که با توجه به نیاز آفریقا به تامین و توانمندی ایران در این بخش باید ساخت کارخانه ترانسفورماتور پیگیری شود

به گفته خوانساری بیمه و مسائل بانکی ضرورت انکار ناپذیر در توسعه روابط تجاری دو کشور است ضمن اینکه ایران می تواند از تجربیات این کشور در این بخش بهره مند شود 

وی بخش معدن را از دیگر زمینه های همکاری عنوان کرد و گفت: 65 درصد تولید ناخالص آفریقا به معادن وابسته است و بیشتر معادن از فناوری های روز بهره مند هستند که در این بخش می تواند همکاری ها را گسترش داد.

وی خودرو سازی را از دیگر زمینه های همکاری برشمرد و گفت: بسیاری از شرکت های بزرگ خودرو سازی دنیا  مانند BMW، بنز و فولکس واگن در آفریقای جنوبی سرمایه گذاری کرده اند که با خودروسازان داخلی استفاده از تجربیات در این بخش را توصیه می کنیم.



وی با تاکید بر اینکه کشتی رانی مهم ترین دغدغه تجار دو کشور است گفت: باید راه اندازی خطوط مستقیم کشتی رانی نیز مورد توجه قرار بگیرد.

خوانساری با اشاره به همکاری در بخش آی سی تی گفت: آفریقای جنوبی در زمینه تجارت الکترونیک سابقه خوبی دارد که باید از این تجربه استفاده کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *