تدوین برنامه های استاندارد در حوزه مواد غذایی
رئیس سازمان ملی استاندارد از تدوین 2 هزار و 723 استاندارد در حوزه مواد غذایی و فرآورده های آن و هزار و 100 استاندارد در حوزه کشاورزی در این سازمان خبر داد.
وی افزود: براساس این تفاهم نامه حد مجاز آلاینده ها در جهت سیاست ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برای محصولات و سموم و کود شناسایی و اجرایی خواهد شد.
پیروزبخت با بیان اینکه ما با سازمان های مرتبط با غذا تعامل خوبی داریم گفت: به عنوان مثال ایجاد استانداردها در زمینه حد مجاز استفاده از نمک و شکر در مواد غذایی باعث کاهش استفاده از این دو محصول در تولید محصولات غذایی شده است.
وی درباره خمیر مرغ هم افزود: درباره این محصول در حال تعامل با وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت هستیم و بیشتر معتقدیم که باید در این زمینه تجدیدنظر استاندارد صورت بگیرد و البته هنوز در کش و قوس تأیید نهایی برای استاندارد این محصول هستیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد در پاسخ به سوالی درباره استفاده از شیر خشک برای تولید شیر در کشور هم گفت: در برخی از مواد و محصولات استفاده از شیر خشک ممنوعیت ندارد اما در تولید شیر این طور نیست و ما این موضوع را که از شیرخشک برای تولید شیر استفاده شود، رد می کنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *