صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تدوین برنامه های استاندارد در حوزه مواد غذایی

۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷:۱۹
کد خبر: ۱۶۴۷۹۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان ملی استاندارد از تدوین 2 هزار و 723 استاندارد در حوزه مواد غذایی و فرآورده های آن و هزار و 100 استاندارد در حوزه کشاورزی در این سازمان خبر داد.
به گزارش گروه اقتصاد،نیره پیروزبخت پس از امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک با وزارت جهاد کشاورزی گفت: اجرای بسیاری از این استانداردها بر عهده خود وزارت جهاد کشاورزی است.
 
وی افزود: براساس این تفاهم نامه حد مجاز آلاینده ها در جهت سیاست ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برای محصولات و سموم و کود شناسایی و اجرایی خواهد شد.
 
پیروزبخت با بیان اینکه ما با سازمان های مرتبط با غذا تعامل خوبی داریم گفت: به عنوان مثال ایجاد استانداردها در زمینه حد مجاز استفاده از نمک و شکر در مواد غذایی باعث کاهش استفاده از این دو محصول در تولید محصولات غذایی شده است.
 
وی درباره خمیر مرغ هم افزود: درباره این محصول در حال تعامل با وزارت جهاد کشاورزی و بهداشت هستیم و بیشتر معتقدیم که باید در این زمینه تجدیدنظر استاندارد صورت بگیرد و البته هنوز در کش و قوس تأیید نهایی برای استاندارد این محصول هستیم.
 
رئیس سازمان ملی استاندارد در پاسخ به سوالی درباره استفاده از شیر خشک برای تولید شیر در کشور هم گفت: در برخی از مواد و محصولات استفاده از شیر خشک ممنوعیت ندارد اما در تولید شیر این طور نیست و ما این موضوع را که از شیرخشک برای تولید شیر استفاده شود، رد می کنیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *