صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مقابله با سرطان روده و بیماری‌های قلبی با کمک آسپرین

۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۶۳۷۱۷
محققان کارگروه خدمات پیشگیری آمریکا توصیه کرده‌اند، افرادی که در دهه پنجاه عمر خود زندگی می‌کنند، در خطر بیماری قلبی عروقی قرار دارند و باید روزانه دوز پایینی از آسپرین (81 میلی‌گرم) را برای کاهش خطر روده و بیماری قلبی عروقی مصرف کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، تصمیم به استفاده از دوز پایین آسپرین باید تحت نظر پزشک و بر اساس اولویت‌های شخصی و سلامت کلی شخص انجام شود، چراکه خطر خونریزی و بعضی عوارض جانبی ممکن است، تأثیرگذار باشد.

افراد 50 تا 69 ساله در خطر بالایی برای بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند و استفاده از آسپرین می‌تواند مانع از بروز حملات قلبی و سکته مغزی و سرطان روده بزرگ شود.

به گفته محققان این نخستین بار نیست که در مورد نقش آسپرین صحبت می‌شود اما برای اولین بار است که تأثیر آسپرین در دو بیماری قلبی عروقی و سرطان روده در کنار هم ذکر شده است.

آسپرین یکی از پرطرفدارترین داروها در دنیاست. هر سال 50 هزار میلیون قرص آسپرین در جهان مصرف می‌شود.

"استیل‌ سالیسیلیک اسید" که بیشتر با نام تجاری آن آسپیرین شناخته می‌شود، یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی است که معمولاً به عنوان ضد درد و تب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مصرف این دارو در مواردی نیز منع پزشکی دارد یا لازم است با احتیاط صورت گیرد که از جمله آنها در موارد وجود زخم معده یا اختلالات انعقادی خونریزی دهنده، بیماران مبتلا به بیماری‌های تنفسی همچون آسم یا بیماری‌های کلیوی، پولیپ بینی، در کودکان مبتلا به آنفولانزا، آبله مرغان و فاویسم.

همچنین در موارد مصرف طولانی مانند آرتریت روماتوئید و پروفیلاکسی بیماری‌های قلبی عروقی مصرف این دارو به علت افزایش احتمال خونریزی شدید ناشی از اثر مهار تجمع پلاکتی آسپرین، حداقل یک هفته قبل از انجام عمل جراحی باید قطع شود. خونریزی سفیدی چشم به ویژه پس از عمل چشم و بعد از قطع مصرف دارو تا یک هفته هم ممکن است، ادامه داشته باشد.

این پژوهش در مجله " Annals of Internal Medicine" منتشر شده است.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *