صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"كارشناس هندی": امريكا با كمك هند با نفوذ چين در منطقه مقابله می كند

۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۶:۰۲
کد خبر: ۱۶۲۶۶۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
كارشناس دفاعی هند با بيان اينكه امريكا با كمك دهلی نو در صدد مقابله با نفوذ چين در منطقه است تصريح كرد: توافق اخير بين هند و امريكا براي استفاده از پايگاههای نظامي يكديگر به همين منظور صورت گرفته است .

به گزارش سرویس بین الملل ، سوسن شرما اظهار كرد: امریكا برای مقابله با نفوذ چین در دریای جنوب چین، علاقمند به همكاری با هند و دیگر كشورهای منطقه است .

وی تصریح كرد: واشنگتن ،هند را در شبكه ائتلاف دفاعی خود، محوری مهم در این بخش از جهان می داند.

مربی سابق آموزشگاه نظامی در شهر «دهرادون» هند خاطرنشان كرد:انتقال 60 درصد از كشتی های جنگی امریكا به منطقه آسیا- پاسفیك احتمال درگیری بین ائتلاف امریكا با چین را بیشتر می كند.

وی تصریح كرد این اقدام امریكا تمامی منطقه و تحولات آن را تحت تاثیر قرار می دهد.
كارشناس دفاعی هند با اشاره تاثیرات حمله شوروی و ناتو به افغانستان خاطرنشان كرد این حمله ها تمامی كشورهای منطقه ازجمله ایران ،پاكستان ،هند و حتی امریكا را تحت تاثیر قرار داد.

وی، اعزام كشتی های جنگی امریكا به منطقه را باعث افزایش تنش در منطقه دانست و تصریح كرد این اقدام زمینه باعث بی ثباتی در دریای جنوب چین را فراهم می كند.

نخستین خلبان زن جنگندهای سوخو و میگ 35 در خصوص توافق لجستیكی بین هند وامریكا تصریح كرد این توافق شامل استقرار سربازان امریكایی در پایگاههای هند نمی شود.

وی با بیان اینكه هند همواره از آزادی كشتیرانی در دریای جنوب چین حمایت كرده است اظهار كرد دهلی نو به هیچ عنوان از اقدام نظامی امریكا در منطقه برای دستیابی به اهداف مورد نظر این كشور در منطقه حمایت نمی كند.

كارشناس دفاعی هند در عین حال گفت:دهلی نو به دقت تحركات هند در اقیانوس هند و جنوب شرق آسیا را زیر نظر دارد.

وی در ادامه با اشاره به گفت وگوهای مقامات هند و چین در پكن اظهار امیدواری كرد كه این گفت وگوها زمینه دستیابی به رفع اختلافات مرزی بین 2 كشور را فراهم كند.

انتهای پیام/




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *