صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعطای مجوز به بیش از 10 موسسه داوری/ برگزاری دوره‌های آموزشی برای 8 هزار متقاضی ازدواج

۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸:۲۲
کد خبر: ۱۶۲۶۴۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
علیمحدی گفت: در سال گذشته برنامه های معاونت اجتماعی به طور کامل اجرایی شد و به 10 موسسه داوری مجوز اعطا شد، همچنین کلاس‌های آموزشی قبل از ازدواج برای 8 هزار نفر زوج تشکیل شد.
«عبدالرضا علیمحمدی» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی با اشاره به اقدامات مهم این معاونت در سال گذشته گفت: اقدامات این معاونت در چهار حوزه پیشگیری‌های قضایی، فرهنگی اجتماعی، مشارکت‌های مردمی و وضعی‌انتظامی صورت می‌پذیرد.

وی گفت: از مهم ترین اقدامات در زمینه پیشگیری‌های قضایی می‌توان به اعطای مجوز به بیش از 10 موسسه داوری به منظور تسهیل در رسیدگی به برخی از اختلافات خانوادگی، ملکی و ... و تهیه 17 ساعت برنامه آموزشی رادیویی با عنوان صدای قانون و 7 ساعت برنامه تلویزیونی باعنوان آگاهی-رهایی به منظور آگاه سازی حقوقی عموم مردم استان چهارمحال و بختیاری و بیش از 4 ساعت مستند با عنوان اقتصاد پنهان پیرامون قاچاق کالا و ارز اشاره کرد.

معاون اجتماعی دادگستری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حوزه پیشگیری‌های فرهنگی اجتماعی، برگزاری دوره های آموزشی مهارت های زندگی را مهم ترین فعالیت ممکن در پیشگیری از طلاق و اختلافات خانوادگی می‌دانم. لذا در این راستا کلینیک‌های مشاوره خانواده در کنار دادگاه‌های خانواده به حل اختلافات بین زوجین می‌پردازند که در 9 ماهه اول سال 94 بیش از 255 پرونده منجر به صلح و سازش شده و مرکز طراحی زندگی برای نخستین بار در کشور با برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه زوجین در شرف ازدواج به آموزش مهارت‌های زندگی می‌پردازند. تاکنون بیش از 8 هزار نفر در دوره‌های مذکور شرکت داشته اند و برگزاری دوره‌های مذکور در سال 95 نیز در دستور کار قرار دارد.

این مسئول قضایی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی دادگستری چهارمحال و بختیاری می‌توان به برگزاری بیش از 64 دوره مدیریت دانش و رفتار (امید) ویژه اقشار مختلف جامعه و زندانیان استان چهارمحال و بختیاری و 24 دوره اصلاح مرتکبین بزه‌ها و نابهنجاری‌های اجتماعی جهت معرفی شدگان پلیس امنیت اخلاقی و به منظور جلوگیری از ایجاد پرونده و کاهش ورودی در دادسرا، برای جوانانی که دچار لغزش شده‌اند اشاره کرد.

علیمحمدی با اشاره به اقدامات معاونت اجتماعی دادگستری چهارمحال و بختیاری در حوزه پیشگیری های وضعی گفت: از مهم ترین اقدامات در حوزه پیشگیری‌های وضعی امنیتی می‌توان به تشکیل ستاد ویژه رسیدگی و پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی، تهیه طرح پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در استان چهارمحال و بختیاری و تهیه طرح‌های اشتغال افراد آسیب دیده و پیشگیری از ضرب و جرح عمدی اشاره کرد. 

همچنین با توجه به ضرورت پژوهش و دسترسی به آمارهای صحیح و به روز در امر پیشگیری از وقوع جرم، در زمینه پژوهش و آمار، اقدامات شاخصی در سطح استان چهارمحال و بختیاری صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به تهیه و تنظیم سالنامه جرایم وآسیب‌های اجتماعی و سیمای جرایم و آسیب‌های اجتماعی شش ماهه نخست هرسال و همچنین انجام دو پژوهش در ارتباط با علل اصلی طلاق و علل گرایش جوانان به ارتکاب بزه‌های اجتماعی اشاره کرد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *