خانه دار شدن خانواده 8 نفره به همت دانش آموزان دبيرستانی
مسئول گروه جهادی خيريه حميد میگويد: تاكنون 250 عمل جراجی در شوش، اهواز و تهران براي بيماران چشم و گوش با كمك موسسه خيريه حميد انجام شده و در آخرین مورد خانواده ای هشت نفره صاحب خانه شدند.
روزهای زیادی از آخرین باران زمستان در خوزستان و خسارت 460 میلیاردی به مزارع كشاورزی شوش نمیگذرد، ناراحتی را میشد در چشمان مردم روستای بیت فارس این شهرستان دید اما در كنار این همه ناراحتی، هنوز رگههایی از امید دیده میشد. در روزهایی كه همه به دنبال مسافرتهای پر زرق و برق، چشم و هم چشمی و اصراف گرایی هستند چند جوان و نوجوان به این روستا آمدهاند تا كمی از بار محرومیت مردم بكاهند و در سال 95 یك خانواده محروم را خانه دار كنند.
خانم خسرجی كه قرار است در روزهای آینده خانه دار شود، میگوید: 6 بچه ریز و درشت داریم و همه ما در یك اتاق 15 متری زندگی میكنیم. دختر بزرگم را به دلیل نداشتن پول سرویس از رفتن به مدرسه منع كردم اما چند نفر از خیران مخالفت كردند و هزینه سرویس مدرسه را تقبل كردند.
وی میافزاید: همسرم كارگر روز مزد بود اما از آذر سال گذشته سكته مغزی كرد و دیگر نتوانست به سر كار باز برود و حالا چند ماهی است كه در گوشه اتاق محل زندگی مان بیكار مانده است.
خانم خسرجی درباره اقدامات گروه های جهادی برای ساختن خانه برای آنها عنوان میكند: خدا خیرشان دهد، آخرین باران امسال كه به همراه تگرك بود ما را مجبور كرد كه در خانه همسایگان پناه بگیریم چرا كه هر لحظه امكان خراب شدن سقف وجود داشت، هرچند همه اتاق را آب برد.
مهدی دادگسترنیا، مسئول گروه جهادی خیریه حمید با 34 نفر دانش آموز دبیرستانی و 15 مربی از تهران به این روستا آمدهاند.
وی میگوید: بچههای این گروه جهادی به گروههای 7، 8 و 10 نفره تقسیم میشوند و 4 خانه كه سازه اصلی آنها ساخته شده را تكمیل میكنند.
مسئول گروه جهادی خیریه حمید بیان میكند: در این روزها، سفت كاری را به پایان میرسانیم و نهایتا تا اردیبهشت و خردادماه امسال كار نازك كاری این خانهها به پایان میرسد.
وی عنوان میكند: این گروه از سال 76 كارهای جهادی را آغاز كرد و تاكنون 16 مدرسه، 67 منزل مسكونی، یك دارالقرآن، یك مسجد، یك نمازخانه، یك كتابخانه و كار آبرسانی به یك روستا را به پایان رسانده است.
دادگسترنیا ادامه داد: عمده كارهای این گروه جهادی در استان خوزستان و شهرستان شوش دانیال یا در شهرهای لردگان و چلگر چهار محال و بختیاری انجام شده است.
وی اظهار داشت: همچنین این موسسه به 72 خانواده به صورت هفتگی، 250 خانواده به صورت ماهانه و 510 خانواده به صورت عیدانه بسته های مواد غذایی می دهد.
مسئول گروه جهادی خیریه حمید میگوید: تاكنون 250 عمل جراجی در شوش، اهواز و تهران برای بیماران چشم و گوش با كمك موسسه خیریه حمید انجام شده و 255 جهیزیه هم تاكنون برای نوعروسان شهرستان شوش تهیه شده است.
وی افزود: خیریه حمید در 7 محور اقدامات خود را انجام میدهد و در سال 95 بیشترین تمركز این خیریه بر اشتغالزایی و مهارت آفرینی است. سال گذشته در این راستا یك هنرستان فنی و حرفهای در بخش فتح المبین شوش ساخته شد و رشتههای كشاورزی، دام پروری، كامپیوتر و دامپزشكی در این هنرستان فعال شد.
دادگسترنیا تاکید کرد: با توجه به كثرت دام و اراضی كشاورزی، آموزش این رشتهها جوانان این منطقه را امیدوار كرده و به نظر بنده افزایش مهارت آفرینی در این منطقه منجر به توانمندی مردم میشود.
وی درباره توانمند ساختن بانوان برای افزایش تولید گفت: آموزش گلیم بافی را آغاز كردیم و آموزش چرم دوزی نیز در دستور كار است.
مسئول گروه جهادی خیریه حمید اضافه کرد: گاومیش داری نیز در دستور كار قرار گرفته و ظرفیت ایجاد آن در شوش وجود دارد اما در حال رایزنی برای جذب خیر هستیم چرا كه آغاز این كار نیاز به سرمایه دارد.
وی اظهار داشت: در تابستان گروه های جهادی به مناطق سردسیر اعزام میشوند و در تابستان به خوزستان عازم میشویم اما كارهای فرهنگی و كمك های خیریه حمید در طول سال در جریان است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *