صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بعد از مصرف این میوه ها مسواک نزنید

۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۶۰۸۳۳
مسئول واحد دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: با مسواک زدن پس از مصرف مرکبات میزان برداشت املاح از سطح دندان افزایش یافته و سلامت دندان‌ها در خطر می‌افتد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، دکتر ناصر عباسی درباره مصرف این میوه اظهارداشت: تمام افراد جامعه اعم از نوزاد تازه متولد شده تا کنهسالان باید هر سه ماه یک‌بار برای معاینه دندان‌ها به دندان‌پزشک مراجعه کنند.

وی افزود: گاهی اوقات با تولد نوزاد دندان‌هایی نیز در دهان او مشاهده شده که در صورت عدم رسیدگی، احتمال خفگی وجود دارد.

مسئول واحد دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم در مورد مصرف نوشابه‌های گازدار، بیان کرد: این نوع نوشابه‌ها از مخرب‌ترین مواد غذایی در پوسیدگی دندان است و مصرف آن به افراد توصیه نمی‌شود. گرچه استفاده از لبنیات و مواد کلسیم‌دار به تقویت استخوان به ویژه دندان‌ها کمک می‌کند اما مصرف دوغ‌های گازدار نیز همان خصوصیت نوشابه را دارد.

عباسی همچنین مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف مواد قندی و نوشابه را توصیه کرد و گفت: هر بار استفاده از مواد قندی و شیرینی‌جات نیاز به مسواک زدن است.

این دندان‌پزشک با اشاره به اینکه پس از خوردن مرکبات مطلقاً نباید مسواک زد، گفت: بهتر است تا یک ساعت پس از مصرف مرکبات از مسواک زدن خودداری شود چرا که وجود مواد اسیدی در مرکبات سبب می شود تا برخی املاح با اسید مرکبات از دندان برداشته شود.

وی ادامه داد:  با مسواک زدن پس از مصرف مرکبات میزان برداشت املاح از سطح دندان افزایش یافته و سلامت دندان‌ها در خطر می‌افتد.

مسئول واحد دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم به تسکین دهنده‌های درد دندان اشاره کرد و گفت: داروهای گیاهی همچون میخک، سیر و پیاز، مسواک زدن، استفاده از برخی مسکن‌ها، شستشو با آب نمک و مواد ضدعفونی در تسکین دندان درد موثر است.
عباسی با اشاره به علل خون‌ریزی از لثه‌ها، پایین بودن پلاکت به سبب مصرف برخی داروها، مشکلات انعقادی، جرم دندان و مشکلات لثه را از جمله این دلایل دانست.

وی در مورد درمان زیبایی دندان نیز گفت: در مناطقی که میزان فلوراید آب بالاتر از حد استاندارد باشد، رسوب فلوراید بر روی دندان سبب نازیبایی آنها شده و رنگ قهوه‌ای سوخته یا زرد به خود می‌گیرند؛ در این افراد تنها راه ممکن استفاده از لمینت‌های زیبایی است.

منبع: جام

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *