افزايش اندك شاخص قيمت مواد غذايي فائو در ماه مارس
بر اساس گزارش سازمان كشاورزي و خواربار جهاني (فائو) اعلام كرد، شاخص قيمت مواد غذايي فائو در ماه مارس اندكي افزايش يافت، زيرا قيمت شكر و روغن گياهي بيش از مقدار لازم براي خنثي كردن كاهش قيمت لبنيات بالا رفت.
با اين حال، اندازه شاخص قيمت مواد غذايي فائو پس از تجربه چهار كاهش متوالي سالانه، در ماه مارس نزديك كمترين مقدار آن در هفت سال گذشته باقي ماند.
فائو همچنين ميزان توليد غلات را در سال 17-2016 دو ميليارد و 521 ميليون تن برآورد كرد كه چهار ميليون تن كمتر از سال پيش خواهد بود، ليكن سومين ركورد جهاني توليد غلات محسوب مي شود.
بنا به اعلام فائو، در ماه مارس 2016، قيمت مواد غذايي در بازارهاي جهاني تقريبا 12درصد كمتر از ماه مارس سال گذشته بود.
فائو يك سازمان تخصصي وابسته به سازمان ملل است كه در سال 1945 تاسيس شد.
هدف فائو اين است كه با ترغيب توسعه مداوم روستايي با تاكيد بر حفاظت از كشاوزان، تشويق توليد غذا و خودكفايي غذايي و بالا بردن سطح تغذيه به گسترش اقتصاد جهاني كمك كند.
فائو داراي قدرت الزامآور نيست، اما با انجام تحقيقات، انتشار گزارشها و سازماندهي كنفرانسها به دنبال دستيابي به اهدافش است؛ اين سازمان كمكهاي فني ارائه ميدهد، اصلاح بذر انجام ميدهد، سرم و واكسن ميسازد، و به افزايش محصولات جنگلداري كمك ميكند.
براي انجام اين برنامههاي عملياتي كميتههاي دائمي مانند كميتههاي كشاورزي، ماهيگيري، و امنيت جهاني غذا در فائو وجود دارد. اين برنامهها با تقاضاي كشورهاي ميزبان اجرا ميشود.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *