صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همه باید سرباز ولایت در جبهه اقتصاد مقاومتی باشیم

۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵:۱۶
کد خبر: ۱۵۸۴۶۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حبیبی گفت: همه باید سرباز ولایت در جبهه اقتصاد مقاومتی باشیم و همه برنامه ریزی و سیاست گذاری دستگاه را در این زمینه به کار ببندیم تا دستگاه قضایی نیز تحقق اقتصاد مقاومتی نقش و وظیفه خود را ایفا کند.
به گزارش گروه حقوقی و قضائی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان یزد، محمدرضا حبیبی در اولین نشست شورای معاونین دادگستری و رؤسای حوزه‌های قضایی ودادستان‌های سراسر استان یزد در سال جدید افزود: همه باید سرباز ولایت در جبهه اقتصاد مقاومتی باشیم و همه برنامه ریزی و سیاست گذاری دستگاه را در این زمینه به کار ببندیم تا دستگاه قضایی نیز تحقق اقتصاد مقاومتی نقش و وظیفه خود را ایفا کند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد گفت: باید در سال جدید با تمام توان روند افزایش رتبه‌های برتر در همه شاخص‌ها را رقم زد.

محمدرضا حبیبی در اولین نشست شورای معاونین دادگستری و رؤسای حوزه‌های قضایی ودادستان‌های سراسر استان یزد در سال جدید افزود: همه باید سرباز ولایت در جبهه اقتصاد مقاومتی باشیم و همه برنامه ریزی و سیاست گذاری دستگاه را در این زمینه به کار ببندیم تا دستگاه قضایی نیز تحقق اقتصاد مقاومتی نقش و وظیفه خود را ایفا کند.

وی صرفه جویی، پرهیز از مصرف گرایی و مبارزه با تجمل گرایی را اولین و مهمترین بخش اقتصاد مقاومتی ذکر کرد و اظهار داشت: جلوگیری از هزینه‌های غیر ضروری در دستگاه قضایی و تثبیت فرهنگ قناعت و استفاده بهینه از منابع و امکانات از دیگر بخش‌های اقتصاد مقاومتی است که باید مورد اهتمام کلیه کارکنان قرار گیرد.

این مقام قضایی، عدم وابستگی به بیگانگان و تلاش در جهت خودکفایی را از دیگر ارکان اقتصاد مقاومتی دانست و خاطرنشان کرد: حمایت قضایی از سرمایه گذاری مشروع و قانونی، حمایت از اشتغال زایی و مدیریت قضایی در پرونده‌های اقتصادی مطروحه در دادگستری در چارچوب قانون از دیگر اقداماتی است که می توان از آن به عنوان سهم دستگاه قضایی در تحقق اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل یاد کرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جذب 30 نیروی قضایی در سال گذشته ابراز داشت: باید این جذب کادر قضایی نتایج ملموسی را برای مردم در ارتقاء عملکرد دادگستری استان و کاهش اطاله دادرسی و ... داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد در سال جاری در حوزه‌هایی که کماکان با کمبود قاضی مواجه هستند خصوصا حوزه‌های دور دست و محروم استان مثل خاتم، مروست و بهاباد هم در سال جاری با حمایت مدیرکل امور استخدامی قضات مشکل حل شود.

وی نظارت بر کار قضات جوان و کم تجربه را از رؤسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌ها خواستار شد و گفت: گرچه کادر جدید اضافه شده به دستگاه قضایی استان یزد از نظر علمی رتبه خوبی را دارند اما انتظار است تا رؤسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌ها با حمایت و نظارت خود از کادر جدید راه را برای شروع خوب کار و شغل شریف و خطیر قضاوت در کادر جدید هموار سازند.

حبیبی بر رعایت نظم و انضباط اداری تأکید کرد و بیان داشت: رعایت و نظم مقدمه بسیاری از پیشرفت‌ها و حرکت‌های رو به تعالی در دستگاه های اداری است ضمن اینکه هرگونه بی نظمی در محیط اداری و عدم انجام وظایف محوله نمونه بارز کم فروشی است که « يَوْمَ تُبْلَى السَّرَائِرُ »   روزی که پرده‌ها کنار می‌رود و نهفته‌های دل آشکار می‌گردد، آبروی انسان را می‌برد و شرم و خجالت را بر انسان آوار می کند.

وی خاطر نشان کرد: هرگونه کم کاری و عدم توجه به وظایف شغلی که به ازای آن حقوق دریافت می‌کنیم مصداق بارز لقمه حرامی است که به زندگی‌مان وارد می‌شود و بدون تردید آثار وضعی این لقمه است که آینده زندگی و فرزندان را تباه خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد یادآور شد: کاهش 13 درصدی ورودی پرونده‌های دادسراهای استان، افزایش مختومه‌های محاکم نسبت به سال قبل، کسب رتبه نخست در شاخص امتیازات اداری در کشور و ارتقاء رتبه کل دادگستری استان به رتبه پنجم کشوری و همچنین کسب رتبه اول در جذب درآمد‌ها از مهمترین دستاوردهای دادگستری استان یزد در سال 94 بوده است که باید در سال جاری با تلاش و همدلی ضمن حفظ وضعیت موجود، در سایر شاخص‌ها نیز دستگاه قضایی استان را تعالی ببخشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *