شرایط دریافت نشان ایمنی و سلامت
مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت شرایط دریافت نشان ایمنی و سلامت را تشریح کرد.
وی اضافه کرد: توجه به کاهش حداکثری آلاینده ها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراورده ها و تعیین نقش تاثیر گذار در ارتقای سلامت مصرف کننده سهم به سزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.
جنت با اشاره به اینکه استقرار سیستم های ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداق های مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی می باشد دیگر ویژگیهای انتخاب فراوردههای غذایی برتر را درج نشانگر تغذیه ای یا به بیان شناخته شده تر چراغ راهنمای تغذیه ای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
وی با بیان اینکه همه ارگانها و نهاد های مرتبط و غیر مرتبط با حوزه فراورده های غذایی و نیز اصحاب رسانه باید همراه احسن سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته است به شایسته ترین روشهای ممکن ارج گذارده شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *