دستاوردهای امنیتی و سیاسی در پی افزایش حجم صادرات گاز
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه باید حجم صادرات گاز افزایش یابد، گفت: باید میزان برداشت از میادین مشترک افزایش یابد و این در حالی است که احتمال رشد کشورهای رقیب در منطقه وجود دارد.
وی با بیان اینکه باید حجم برداشت از میادین مشترک افزایش یابد، ادامه داد: باید در حوزه نفت و گاز حجم صادرات افزایش یابد و به طور کلی خود را به عنوان صادرکننده عمده گاز در سطح دنیا معرفی کنیم و این در حالی است که احتمال داده میشود رقیبانی همچون ترکمنستان در منطقه رشد کنند.
او در رابطه با خط لوله صلح گفت: ایران، پاکستان و هند بر سر خط لوله صلح قبل از تشدید تحریمها به توافق رسیدند که با اعمال تحریمها توافقات خط لوله منتفی شد، با توجه به این شرایط باید تصمیمات و اقدامات به گونهای برنامه ریزی شوند که رقیبانی همچون قطر بازار ایران را تحت شعاع قرار ندهند.
صالحی خاطرنشان کرد: دولت و بخش خصوصی باید با کمک یکدیگر در راستای زمینه فعالیت خط لوله صلح تلاشهای مناسبی انجام دهند که امید است این پروژه روبه جلو حرکت کند و در نهایت دستاوردهای بسیاری برای کشور به همراه داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه تجربه گذشته با هند چه تاثیری بر قراردادهای آینده خواهد داشت، گفت: در زمینه اقتصادی نیاز است تا افرادی خبره برای تامین اهداف کشور وارد مذاکره شوند و در مجموع باید به گونهای عمل شود تا بازارهای ایران در آینده دچار مشکل نشود.
او در پایان تاکید کرد: قراردادهای محکم و مناسب با دیگر کشورها دستاوردهای اقتصادی،سیاسی و امنیتی به همراه دارد.
او در پایان تاکید کرد: قراردادهای محکم و مناسب با دیگر کشورها دستاوردهای اقتصادی،سیاسی و امنیتی به همراه دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *