وصیت آیت الله گلپایگانی به طلاب نجات جوانان از فرهنگ غربی بود
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: مرحوم آیت الله گلپایگانی به طلاب سفارش میکرد که نسل جوان را از شر فرهنگ غرب نجات دهند و در شناخت اسلام راستین به جوانان تلاش کنند.
وی گفت: مقام معظم رهبری این مرجع تقلید را الگویی برای دیگر فقها و علما دانستند که هزاران شاگرد از فقه پخته و عمیق او بهره برده و از استوانههای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به شمار میآمدند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: حضرت امام راحل علاقه فراوانی به مرحوم آيت الله گلپايگانی داشتند و ارتباط زيادی بين امام راحل به عنوان رهبر كبير انقلاب اسلامی و آن مرجع تقليد برقرار بود.
وی ادامه داد: این عالم بزرگ در وصیتنامه خود طلاب را سفارش کردهاند که مراقب باشید اعمالتان مورد عنایت امام زمان(عج) قرار بگیرد، نسل جوان را از شر فرهنگ غرب نجات دهید و در حفظ نظام جمهوری اسلامی بکوشید.
تفکر دین منهای عالم خطرناک است
حجت الاسلام رفیعی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: برخی شبهات وجود دارد که با وجود قرآن و ائمه نیازی به مرجع تقلید و عالم دینی نیست در حالی که این تفکر اشتباه و دین منهای عالم خطرناک است و نیروهای متدین را به نیروهای ضد دین تبدیل میکند.
وی ادامه داد: شیخ صدوقها، شیخ مفیدها و بقیه بزرگان در طول تاریخ شیعه با کمترین امکانات علوم اهل بیت(ع) و دین اسلام را حفظ کردند به همین دلیل پیامبر(ص) از بین رفتن علم را در از بین رفتن عالم میدانند.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: چند ویژگی باعث این مقام و رتبه برای عالمان دینی شده است اول اینکه آنان از بدعت در دین جلوگیری میکنند و اجازه نمیدهند بدعتگذاران موفق شوند این مسائل را رواج دهند.
وی اضافه کرد: مسئله بعدی اینکه نجات مردم از دست شیطان، کاری است که عالمان دینی آن را انجام میدهند که برخورد با فرقههای انحرافی در طول تاریخ از نمونههای آن است.
حجت الاسلام رفیعی اظهار داشت: عالمان مردم را از دست ظالمان در طول تاریخ نجات داده و میدهند و اگر مانند امام فرصت انقلاب داشتند این کار را میکنند و اگر نه با برخوردهای دیگر مانند آنچه خواجه نصیر در برخورد با مغولان کرد انجام میدهند.
وی با بیان اینکه عالمان زمینه انجام فرائض دینی و عبادات را فراهم میکنند، اضافه کرد: مجموعه این عوامل سبب مقام و شأن والای عالمان دینی است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، وجود علما و فقها را در یک دین لازم و ضروری دانست و افزود: عالم مردم را از شیطان دور میسازد، مردم را از ظلم نجات میدهد و باعث میشود مردم به فرائض و احکام عمل کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *