صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ لزوم استفاده از خطوط اعتباری برای توسعه اقتصادی استان‌ها

۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴:۱۴
کد خبر: ۱۵۶۳۱۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم فراهم کردن شرایط برای سرمایه‌گذاری در استان کهکیلویه و بویراحمد گفت: باید در صنایع نفت و گاز و توریسم،استان کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود.
به گزارش گروه سیاسی ، علی لاریجانی،رئیس مجلس شورای اسلامی که به استان کهکیلویه و بویراحمد سفر کرده است، امروز (پنجشنبه، 15 مهرماه) در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه این استان گفت: کشور از یک دوره سخت عبور کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان‌های مختلف از نظر شرایط توسعه‌ای وضعیت مختلفی دارند،گفت: باید از فرصت‌های توسعه‌ ایجاد شده به نحو احسن استفاده کرد که حضور نمایندگان استان در مجلس و در کمیسیون‌های مختلف می‌تواند شرایط توسعه را برای استان فراهم کند.

لاریجانی،ادامه داد:در تدوین برنامه ششم برخی از خواسته‌ها و نیازمندی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد دیده می‌شود.

 لاریحانی افزود:شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد؛دیوان محاسبات این استان برنامه‌ها و کارهایی را انجام می‌دهد که از این برنامه‌ها حمایت می‌‌کنیم ضمن اینکه به جای مچ‌گیری؛باید دنبال راهنمایی و حمایت از مسئولان باشیم.

وی با بیان اینکه نباید تخلف در کشور صورت گیرد،تاکید کرد:برگزاری کلاس‌ها و جلسات توجیهی اقدام خوبی است که باید پیگیری شود.

 لاریجانی با بیان اینکه شرایط کشور از لحاظ سرمایه‌گذاری بهتر می‌شود، افزود: تشکیل صندوق‌های توسعه استانی شاید بستری را برای تحول فراهم کند،اما این یک موضوع شکلی است و باید دقت کرد محتوا در این زمینه مهم است.

وی با بیان اینکه در چند استان کشور مانند کهکیلویه و بویراحمد حضور بخش خصوصی ضعیف است،گفت: اصل 44 قانون اساسی دستگاه‌های دولتی و سرمایه‌گذاری را منع کرده است و باید این موضوع حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی،افزود:درکشور سازمان‌های توسعه‌ای ایمیدرو و ایدرو وجود دارد که شاید بتوان با اختصاص بودجه از صندوق توسعه ملی به این سازمان‌های توسعه‌ای شرایط را برای ساماندهی صنایع در استان‌های کمتر برخوردار فراهم کرد و بعد از تکمیل این صنایع را در بورس واگذار کرد.

 لاریجانی؛گفت: برای چند استان ازجمله کهگیلویه و بویراحمد باید مشوق‌های صادراتی ایجاد کرد؛البته استان کهکیلویه و بویراحمد در زمینه‌های نفت و گاز از مزیت‌های خوبی برخوردار است که باید از آن استفاده شود و به وزیرنفت درخصوص رسیدگی به پتروشیمی‌های نیمه‌کاره در این استان توصیه خواهد شد.

رئیس نهاد قانونگذاری با بیان اینکه راه‌آهن یکی از عوامل توسعه کشور است، افزود: در حال حاضر خطوط اعتباری بانک‌های خارجی در حال افزایش است که باید از این ظرفیت استفاده شود؛به دلیل اینکه سودهای 2 الی 4 درصد این وام‌ها برای کشور رقم مناسبی است و می‌توان در زمینه‌های عمرانی مانند ساخت جاده و راه‌آهن از آن استفاده کرد.

 لاریجانی، افزود:با وجود اینکه روی موضوع طرح آمایش کشوری تاکید می‌شود؛ولی این مهم انجام نشده است که این موضوع باعث شده زمانی که اولویت‌های ملی درنظر گرفته می‌شود؛مسائل منطقه‌ای جزئی مورد توجه قرار نگیرد.

وی ادامه داد: اختصاص سهم 15 درصدی منابع به استان‌ها نادرست است و شاید بتوان این موضوع را در برنامه ششم تا 30 درصد افزایش داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید برلزوم توجه به صنعت گردشگری و صنایع نفتی در استان کهکیلویه و بویراحمد،گفت:می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذاری خطوط اعتباری برای توجه به مسائل محیط زیست و توریستی در این استان استفاده کرد و مساعدت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد و مسائل استان پیگیری می‌شود.

گفتنی است؛در ابتدای این دیدار "خادمی" استاندار کهکیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی گزارشی از وضعیت استان به رئیس مجلس ارائه دادند.

انتهای پیام/ 




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *