سرقت اطلاعات شخصی در فضای مجازی با تحریک حس اعتماد/ اخاذی و سو استفاده با سرقت عکس
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: سرقت اطلاعات شخصی افراد در فضای مجازی ابتدا با تحریک حس اعتماد انجام و سپس مشکلاتی را برای فرد به وجود می آورد.
وی ادامه داد: فضای مجازی بسیار گسترده و پویا است. وقتی ما از تسهیلات این فضا استفاده میکنیم باید بدانیم که مجرمان نیز از این فضا به راحتی سوءاستفاده میکنند و به ما آسیب میزنند.
به گفته آذردرخش یکی از مسائلی که باعث ایجاد فاصله میان والدین و فرزندان شده است، دانش استفاده از فناوریهای نوین است. فرزندان بیشتر از پدر و مادر کار با این ابزار را فرا گرفتهاند. برای جلوگیری از وقوع جرم و کنترل فرزندان، والدین باید بتوانند از این ابزار نوین استفاده کنند.
سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا تاکید کرد: یکی از مسائلی که خانوادهها کمتر به آن توجه میکنند رها شدن فرزندان بهویژه بچههای کم سن و سال در فضای مجازی است.
واقعیت این است که اگر فرزندمان در محیط خانه حضور دارد و مشغول کار با تبلت،تلفن همراه هوشمند یا رایانه است ، دیگر در منزل حضور ندارد و وارد دنیای بزرگی شده است. وقتی در محیطهای عمومی مراقب فرزندانمان هستیم در محیط مجازی نیز باید از او مراقبت کنیم.
وی با اعلام اینکه اگر کسی شرایط آسیبپذیری را داشته باشد فضای مجازی یکی از محیطهایی است که مجرمان اینترنتی در آن فعال هستند، افزود: در پروندهای فردی خودش را مهندس معرفی کرده و با استفاده از تصاویر شیک جعلی با دختران ارتباط گرفته و با فریب به بهانه خواستگاری از آنها عکسهای بسیار شخصی گرفته و سپس مبالغی را اخاذی میکرد.
به گفته آذردرخش افراد به ویژه بانوان نباید به حرف های بیان شده در فضای مجازی اعتماد کرده و اطلاعات خود را در اختیار غریبه ها قرار دهند. بسیاری با به دست اوردن اطلاعات افراد به راحتی دست به اخاذی و سرقت می زنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *