صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دور جدید گفتگوها با ONGC هند آغاز شد

۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۵۵۸۶۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون وزیر نفت از گفتگوی وزیران نفت ایران و هند تا هفته آینده در تهران خبر داد و سه محور گفتگوهای دوجانبه نفتی بین دو کشور را اعلام کرد.
 به گزارش گروه اقتصاد امیرحسین زمانی نیا درباره مهمترین محور مذاکره با «دارمندرا پرادهان» در اوایل هفته آینده، گفت: میدان گازی فرزاد بی، خرید نفت از ایران و سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی مهمترین محور مذاکره با دارمندرا پرادهان خواهد بود.   
 
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت مذاکره درباره میدان گازی فرزاد بی را اندکی زمان بر عنوان کرد و یادآور شد: شرکت نفت و گاز پارس مذاکرات این میدان گازی را انجام می دهد.
 
این مقام مسئول همچنین درباره پرداخت بدهی نفتی شرکت‌های هندی به ایران با اشاره به اینکه مذاکره در این زمینه از سوی بانک مرکزی در حال انجام است درباره صادرات گاز به این کشور از بستر دریا، بیان کرد: مطالعه صادرات گاز از بستر دریا از سوی یک شرکت هندی در حال انجام است.
 
*آغاز مذاکرات جدید نفتی با ONGC هند
 
در همین حال علی‌اکبر شعبانپور امروز با اشاره به سفر هفته آینده وزیر نفت هند به تهران و مذاکره درباره توسعه میدان گازی فرزاد بی، گفت: شرکت نفت وگاز پارس نیز در این مذاکرات حضور دارد؛ ضمن این‌که در طول ماه‌های گذشته هم جلساتی با طرف هندی دراین باره برگزار شده بود.
 
مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با اشاره به مذاکره‌های انجام گرفته با شرکت او ان جی سی هند، تصریح کرد:‌ قراردادی که در گذشته با شرکت هندی برای اکتشاف و توسعه میدان فرزاد بی منعقد شده بود بیع متقابل بود اما این امکان وجود دارد قرارداد در قالب IPC اجرا شود.
 
مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس افزود: هم‌اکنون مذاکرات فنی و میدانی فرزاد بی با شرکت او ان جی سی از سوی شرکت نفت وگاز پارس در حال انجام است و معاونت سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت نیز بحثهای اقتصادی بودن توسعه میدان را پیگیری می‌کند.
 
بر این اساس، کنسرسیومی به رهبری شرکت او ان جی سی ویدش، بخش سرمایه‌گذاری خارجی شرکت ملی نفت و گاز هند (او ان جی سی) در سال ٢٠٠٨ میلادی میدان گازی فرزاد بی را در بلوک فراساحلی فارسی (بینالود) در خلیج فارس کشف کرد؛ این کنسرسیوم که شرکتهای اویل ایندیا و ایندین اویل نیز در آن حضور داشتند، هم‌اکنون خواستار دریافت قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد بی است.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *