صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۰۰ میلیارد برگه کاغذ برای چاپ اینترنت لازم است!

۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۱۵۵۷۴۴
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
باید با این حقیقت کنار بیائیم که اینترنت شلوغ تر از آن است که فکرش را کنید! مثلا طبق یک محاسبه تا سه سال دیگر حجم محتوای شبکه های اینترنتی معادل یک فیلم باکیفیت در زمان ۷۲ هزار ساله است!
به گزارش گروه فضای مجازی ، هر ثانیه تقریبا ۶۰۰۰ توییت منتشر، ۴۰ هزار سرچ گوگل انجام و ۲ میلیون ایمیل ارسال می شود. اما این اطلاعات تنها نشان دهنده اندازه وب است. سپتامبر ۲۰۱۴ یک میلیارد وب سایت وجود داشت که البته هر لحظه به تعداد آنها افزوده می شود. علاوه بر این در وب پنهان نیز بسیاری سایت و اطلاعات وجود دارد که موتورهای جستجو به آن ها دسترسی ندارند و تنها با ابزارهای خاصی می توان به آن دست یافت.

همه این موارد در کنار هم می تواند نشان دهد که تخمین اندازه اینترنت چه کار دشوار و پیچیده ای است. گروهی از محققان در فوریه ۲۰۱۶ با انجام تحقیقی در پی تخمین میزان صفحات وب در اینترنت جهانی بودند. این محققان با استفاده از دو موتور جستجوگر گوگل و بینگ ۵۰ کلمه پربسامد را جستجو کردند و بر پایه تعداد نتایجی که این دو موتور جستجو نشان دادند، توانستند با روش استقرا، کل صفحات وب موجود در اینترنت را تخمین بزنند. مطابق با تحقیق این گروه، در حال حاضر بیش از ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون صفحه وب وجود دارد و البته این عدد تنها شامل صفحاتی می شود که در موتور های جستجو قابل مشاهده است و بخشی از اینترنت که توسط این موتورها یافت نمی شود را باید به این عدد اضافه کرد. نتایج تحقیق این محققان به صورت آنلاین در سایت www.worldwidewebsize.com ارائه می شود.

اما سوال بعدی در رابطه با حجم اینترنت این است که این شبکه ارتباطی چه اندازه اطلاعات در خود دارد؟ در پژوهشی که سال ۲۰۱۴ منتشر شده بود حجم ذخیره اطلاعات در اینترنت  ۱۰^۲۴ بایت یا یک میلیون اگزابایت تخمین زده شده بود. هر بایت شامل ۸ بیت و مساوی با یکی از حروفی است که شما در صفحه می خوانید. اگزابایت نیز مساوی با یک میلیارد میلیارد بایت است. یکی از راه های سنجش حجم اطلاعات وب ترافیکی است که درون آن مصرف می شود. مطابق با آخرین آمار منتشر شده اینترنت اکنون وارد عصر زتابایت شده است که در واقع مساوی است با ۱۰۰۰میلیارد میلیارد بایت. پیش بینی می شود تا پایان ۲۰۱۹ نیز حجم اطلاعات وب به ۲ زتابایت برسد.

برای درک بهتر مفهوم زتابایت باید بگوییم که یک زتابایت مساوی با یک ویدئوی با کیفیت با مدت زمانی معادل ۳۶ هزار سال است!

در یکی دیگر از پژوهش های منتشر شده حجم اینترنت با استفاده از آی پی های استفاده کننده از این شبکه تخمین زده شد. این پژوهش که در سال ۲۰۱۲ انجام شده بود نشان می داد که بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون آی پی از اینترنت استفاده می کنند. اما بخش بعدی تحقیقات مرتبط با حجم اینترنت تخمین حجم فیزیکی است که وب اشغال می کند. در سال ۲۰۱۵ محققان اعلام کردند که برای چاپ همه محتوای وب باید ۲ درصد کل جنگل های آمازون به کاغذ تبدیل شود.

در گزارشی که یک روزنامه آمریکایی پس از این تحقیق منتشر کرده بود، اعلام شد که برای چاپ کل محتوای وب به ۳۰۵ میلیارد برگه کاغذی نیاز است. در سال ۲۰۱۱ گروهی از محققان اعلام کرده بودند که اگر بخواهیم همه محتوای وب را در سی دی رام ها ذخیره کنیم باید بیش از مسافت کره زمین تا ماه دسته های سی دی داشته باشیم، یعنی مسافتی بیش از ۳۸۴ هزار کیلومتر.





/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *