صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکایت شهرداری به قوه قضاییه برای قطع درختان شهرک والفجر

۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵:۰۱
کد خبر: ۱۵۵۴۴۲
مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به درآوردن شبانه 100 اصله نهال در شهرک والفجر توسط یک شرکت گفت: این اتفاق در روزهای پایانی سال 94 رخ داد.
به گزارش گروه جامعه ، علی محمد مختاری با اشاره به اینکه درآوردن 100 اصله نهال در زمینی که کاربری آن فضای سبز و پارک است و پهنه جی 111 محسوب می شود، اتفاق افتاده است، اظهار داشت: متاسفانه مالک که گویا شرکت پتروپارس است در تاریخ 24 اسفند 94 به طور شبانه این تخلف را انجام داد. این اقدام در زمینی صورت گرفته که پهنه جی محسوب می شود و پوشش گیاهی غالب آن گونه های سوزنی برگ و پهن برگ است.

وی با بیان اینکه شهرداری منطقه 6 بلافاصله بعد از اطلاع از موضوع افرادی را برای بررسی به محل حادثه اعزام کرد، گفت: پس از بررسی ماموران شهرداری، پرونده با قید فوریت به کمیسیون ماده 7 فرستاده و جلسه کمیسیون تشکیل شد. در نهایت نیز با قید فوریت تصمیمات لازم اخذ شد. البته مالک بعد از اینکه متوجه پیگیری شهرداری شد، مجددا شبانه 100 اصله نهال کاشت که این اتفاق اصل موضوع را تغییر نمی دهد چرا که مالک بدون مجوز کمیسیون ماده 7 نهال های اولیه را درآورده است.

به گفته مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران، شهرداری بلافاصله پس از آگاهی از موضوع مراتب امر را به قوه قضائیه نیز اطلاع داده است و در این راستا شکایت نامه نیز تنظیم شده است.

مختاری با تاکید بر اینکه ما مجوز قطع یک اصله درخت را هم نمی دهیم، تصریح کرد: حتی در مواردی هم که درخت در محل زیربنا قرار می گیرد در فصل زمستان که فصل خواب درختان است، جا به جا می شود تا هیچ گونه آسیبی به درخت وارد نشود.

وی در ادامه به رای کمیسیون ماده 7 درخصوص درآوردن 100 اصله نهال در شهرک والفجر پرداخت و عنوان کرد: به اتفاق آرا تصمیم بر این شد تا پهنه و کاربری فضای سبز این زمین حفظ شود. ضمن اینکه با توجه به تبصره 1 ماده 6 لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز و ماده 4 قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مصوب سال 1388 شورای انقلاب، 3 برابر عوارض از متخلف اخذ می شود.

مختاری ادامه داد: فضای سبز موجود نیز باید احیا شود و شهرداری منطقه ضمن نظارت مستمر بر فضای سبز موجود باید از صدور هر گونه گواهی و مجوز ساخت تا اعلام رای دادگاه خودداری کند.

مدیر عامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران در پایان گفت: بر اساس قانون در مواردی که مالک بدون مجوز اقدام به قطع یا کندن درخت می کند، فضای سبز با حکم قوه محترم قضائیه به تصرف شهرداری در می آید تا به نفع محرومان و مستضعفان به پارک عمومی تبدیل شود البته ما در این مورد همچنان منتظر رای دادگاه هستیم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *