صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موضع‌گیری قاطعانه‌ای که "پی ام دی" را مختومه کرد/اجازه نخواهم داد که بیگانگان با دانشمندان‌مان صحبت کنند

۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵:۴۴
کد خبر: ۱۵۵۴۱۵
دسته بندی‌: سیاست
در بحث PMD اگر رهبری صریحاً نمی‌گفتند حق بازجویی از دانشمندان و کارشناسان ما را ندارند، آنها طور دیگری عمل می‌کردند، اما این اتفاق نیفتاد و این پرونده بسته شد.
- گروه سیاسی: علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز در دیدار نوروزی با مسئولان و کارکنان سازمان متبوع خود در اثناء سخنانش به بحث مختومه شدن پرونده مطالعات ادعایی غربی‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران موسوم به "پی ام دی" اشاره کرد و در این زمینه از نقش ویژه و مقتدرانه مقام معظم رهبری تقدیر کرد.

صالحی امروز گفت: در بحث PMD اگر رهبری صریحاً نمی‌گفتند حق بازجویی از دانشمندان و کارشناسان ما را ندارند، آنها طور دیگری عمل می کردند. اما این اتفاق نیفتاد و این پرونده بسته شد.( برای خواندن کامل این خبر اینجا کلیک کنید)

گفتنی است، سی ام اردیبهشت 94، مقام معظم رهبری در  مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به زیاده‌خواهی‌های صورت گرفته از جانب طرف غربی در مذاکرات هسته‌ای از جمله درخواست برای بازرسی از مراکز نظامی و گفت‌وگو با دانشمندان ایرانی، تأکید کردند: این اجازه مطلقاً داده نخواهد شد و دشمنان بدانند ملت و مسؤولان ایران در مقابل زیاده‌خواهی‌ها و زورگویی‌ها به هیچ وجه کوتاه نخواهند آمد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در همان مراسم فرمودند:  من اجازه نخواهم داد که بیگانگان بیایند و با دانشمندان و فرزندان عزیز و برجسته این ملت صحبت و از آنان بازجویی کنند؛ دشمن پررو و وقیح، انتظار دارد که ما اجازه دهیم آنها با دانشمندان و محققان ما درباره یک پیشرفت اساسیِ بومی و ملی گفتگو کنند اما مطلقاً چنین اجازه‌ای داده نخواهد شد.

شایان ذکر است، پیش‌نویس قطعنامه 1+5 برای مختومه شدن پرونده  "پی‌ام‌دی" روز سه‌شنبه 24 آذر 94 در جلسه فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی با اجماع و به اتفاق آرا به تصویب رسید.

طبق برجام، کشورهای 1+5 متعهد شده بودند پیش نویس قطعنامه ای را تهیه کنند که با تصویب آن، پرونده "پی.ام.دی" یا همان مطالعات ادعایی مختومه شود. در تهیه این پیش نویس با ایران هم مشورت شده بود.

همچنین دومین کمیسیون مشترک ایران و 1+5 که 16 آذر در وین با حضور سید عباس عراقچی رییس ستاد پیگیری اجرای برجام برگزار شد به همین موضوع اختصاص داشت.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *