وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مشخص شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را تعیین کردند.
در ماده 8 این لایحه آمده است که شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با وظایف زیر تشکیل میگردد:
الف- سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی
ب- بررسی و تصویب برنامهها و تدابیربخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی
پ- تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی
ت- تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرحهای بزرگ توسعهای
ث- تصویب برنامه اجرائی سامانه "خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذای"
ج- تصویب سازوکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی
چ- ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرائی مربوط
آییننامه اجرائی این ماده مشتمل بر ترکیب اعضای شورا، تشکیلات و شرح وظایف تفصیلی با پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی تهیه میشود و حداکثر ظرف مدت ششماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.
در ماده 9 آمده است که عقد قرارداد و هرگونه پرداخت مازاد بر تعرفه تعیینشده برای آندسته از خدمات تشخیصی، بهداشتی و درمانی که در بسته بیمهپایه سلامت اعلام میشود توسط شرکتهای بیمه تجاری و سازمان بیمه سلامت ایران با اشخاص حقیقی و حقوقی تحت هر عنوان ممنوع است. پرداخت حق سرانه بیمه تکمیلی به جز در مواردی که در قوانین خاص معین شده است، بر عهده افراد بیمهشده است. منظور از بیمه تکمیلی فهرست خدماتی است که در تعهد بیمهپایه سلامت نیست.
در تبصره یک این ماده آمده است که کلیه دستگاههای اجرائی موضوع ماده(5) قانون مدیریت خدمات کشوری موظف به اجرای موضوع این حکم و رعایت تعرفههای مصوب هستند.
همچنین تبصره 2 ماده 9 میگوید که وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی(بیمه مرکزی ایران) و تعاون، کار و رفاه اجتماعی حسب مورد مسؤول حسن اجرای این ماده میباشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *