الگوگیری جوانان خارجی از فرهنگ اردوهای جهادی/ اردوهای جهادی توقعات خانوادهها را کاهش میدهد
سردار صالحی با بیان اینکه وجود جوان در اردوهای جهادی در ابتدا جنبه خودسازی دارد، اظهار داشت: در این اردوها جوانان از نظر روحی و معنوی خود را می سازند و جنبه دوم ان شناخت محرومیت ها و آسیب ها در مناطق مختلف کشور است.
وی افزود: حضور میدانی در مناطق محروم سبب شناخت عرصه عمل برای جوانان می شود و هم اینکه مایه دلگرمی برای محرومان می شوند. مردم مناطق محروم در این حرکت ها می بینند که جوانان مناطق مختلف کشور آنها را از یاد نبرده اند.
معاون بسیج ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جنبه مهم دیگر در این اردوها، آماده شدن جوانان برای ورود به عرصه مدیریت است که این شناخت از مناطق محروم می تواند میزان تاثیر گذاری انها را افزایش دهد.
وی بیان کرد: با بررسی همه این جنبه ها می بینیم که هدف تنها ساختن یک اتاق یا سازه نیست بلکه بانیان این حرکت نگاه کلان به موضوعات دارند.
سردار صالحی عنوان کرد: اردوهای جهادی از کارهای پسندیده ای است که اثرات عمیقی در کشور برجای گذاشته و جوانان خارجی که در این اردوها حاصر شده اند، به محض بازگشت به کشورشان این حرکت را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه پایه اقتصاد ما در گذشته از روستاها بود، اظهار داشت: متاسفانه در مقطعی این تولید از دست رفت و این نگاه آمد که هرچه اضافه امد باید به روستاها برود و روستاهایمان به روستاپایانه تبدیل شد.
وی با اشاره به سفر به مناطق محروم افزود: کارهای انجام شده در این مناطق مایه امیدواری است اما باید با آموزش، مهارت افزایی و استفاده از فناوری های روز روستاهای ما پایه و در اقتصاد پیشرو باشند.
معاون بسیج ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: با توجه به جوانان تحصیل کرده در روستا و ظرفیت های موجود ما می توانیم شبکه تولید راه اندازی کنیم و با ایجاد کارگاه و مدیریت بهتر روستاها و مناطق محروم را به جایگاه واقعی خود بازگردانیم.
وی با اشاره به حضور برخی از جهادگران به همراه خانواده در اردوهای جهادی اظهار داشت: این حضور سبب تعدیل توقعات خانواده و هدفمند کردن حرکت رو به جلوی آنها می شود.
سردار صالحی با بیان اینکه اردوهای جهادی هدف گذاری نخبگان را واقعی تر می کند، گفت: ابن نخبگان خود را در صحنه عمل می بینند و به همین دلیل با نخبگی خود در راستای تحقق اهداف بلند گام بر می دارند.
انتهای پیام/