صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سارقان در نوروز بیشتر چه چیزهایی سرقت کردند/مبارزه با سرقت های خشن و مهم اولویت‌دوم

۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵:۴۵
کد خبر: ۱۵۳۶۲۰
رئیس پلیس آگاهی کشور گفت: مبارزه با جرایم خشن و مهم در سال جدید اولویت دوم پلیس است و بیشتر روی مبارزه با کالای قاچاق تمرکز می کنیم.
به گزارش گروه جامعه ،سردار محمدرضا مقیمی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: در سال جاری   کشف جرایم سرقت در پلیس آگاهی ناجا 91،9 درصد است.  تمرکز عملیاتی پلیس آگاهی در تعطیلات نوروز پیشگیری از وقوع سرقت به ویژه سرقت از منازل است.

رئیس پلیس آگاهی افزود: بیشترین سرقت ها در تعطیلات نوروز به ترتیب سرقت از داخل خودروها، سرقت از منازل و سرقت خودروها بود.

وی با بیان اینکه پیش تر سارقان، اموال منازل را سرقت می کردند افزود: هر کدام از این اموال سرقتی برای پلیس آگاهی سرنخ بود اما هم اکنون سارقان منازل بیشتر اقدام به سرقت پول نقد ، طلا و سکه می کنند و این کار کشف سرقت و بازداشت سارقان را سخت تر کرده است.

سردار مقیمی احیای پلیس محله و همسایه بانی را از توصیه های پلیس به مردم برای پیشگیری از وقوع سرقت از منازل اعلام کرد.

وی  افزود: وقوع سرقت در اسفند 94 در مقایسه با سال پیش از آن سه و نیم درصد و در مقایسه با سال 92 چهارده و نیم درصد کاهش یافت.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه  30 درصد سرقت اتومبیل ها در 24 ساعت اول کشف می شود افزود: فاصله زمانی میان وقوع سرقت از منازل تا کشف آن در پلیس آگاهی بیشتر از دیگر سرقت ها است.

سردار مقیمی مبارزه با ورود قاچاق کالا به کشور، مبارزه با وقوع جرایم مهم و خشن و مبارزه با وقوع سرقت را سه اولویت اصلی پلیس آگاهی ناجا در سال 95 اعلام کرد.

وی با بیان اینکه مبارزه با ورود کالای قاچاق به کشور به عنوان نخستین اولویت پلیس آگاهی ناجا در چارچوب اجرای اقتصاد مقاومتی و کمک به تولید ملی است افزود: البته این مسئله صرفاً در حیطه اختیارات و وظایف پلیس نیست اما پلیس‌ آگاهی با تمام امکانات و تجهیزات و اعتقاد لازم به این مهم می پردازد.

سردار مقیمی ادامه داد: قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا از آبان 94 در نیروی انتظامی تشکیل شده و در آن پلیس های تخصصی به کار گرفته شدند.

رئیس پلیس آگاهی با اشاره به مسئله قاچاق میوه در اسفند 94 گفت: این قاچاق بیشتر در قالب ترانزیت کالا از مبادی مختلف صورت می گیرد و لازم است علاوه بر ورود و خروج، بر تردد و مسیرهای خودروهایی که اقدام به ترانزیت کالا می کنند کنترل بیشتری صورت گیرد.

وی مبارزه با جرایم مهم و خشن را اولویت دوم پلیس آگاهی در سال 95 خواند و گفت: در سال 94  برخی از سرقت ها از طلافروشی ها در 24 تا 48 ساعت پس از وقوع سرقت کشف شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *