صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آژانس فضایی اروپا بر روی ماه دهکده خواهد ساخت

۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۵۳۱۰۱
آژانس فضایی اروپا اعلام کرد که قصد دارد تا دهکده‌ای بین المللی را بر روی کره ماه ایجاد کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، جان دتریش ورنر، رئیس آژانس چندملیتی فضایی اروپا اعلام کرد: «دهکده‌ای را در ماه به منظور اهداف، علمی، کسب‌ و کار، گردشگری و حتی اکتشاف معدنی ایجاد خواهند کرد.»


 
در ویدئویی که در وبسایت آژانس فضایی اروپا منتشر شده است، ورنر اعلام کرد که قدم بعدی آنها در اکتشاف فضایی ایجاد یک پایگاه دائمی روی سطح ماه خواهد بود.
 
وی افزود: دهکده می‌تواند در آینده جایگزین ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) شود. ISS به طور مداوم از سال ۲۰۰۰ اشغال شده است. قرار بود این ایستگاه فضایی در سال ۲۰۲۰ از رده خارج شود ولی عملیات آن تا سال ۲۰۲۴ تمدید شده است. آژانس اعلام کرد که ۲۰ سال طول خواهد کشید تا تکنولوژی آماده ساختن دهکده‌ای در کره ماه شود.
 
ورنر اعلام کرد که به جای بردن مواد مورد نیاز از زمین به ماه، از منابع طبیعی روی کره ماه برای ساخت این دهکده استفاده خواهند کرد. ساختارها و بخشهای ساخت توسط ربات‌ها و اکتشافگرها به صورت سه بعدی چاپ خواهد شد.

به دلیل، انتشارات کیهانی، میکرو شهاب‌ سنگ ها و دمای بسیار بالا در محدوده ۱۲۳ درجه سانتیگراد تا منفی ۱۵۳ درجه سانتیگراد، حضور دائم انسان روی کره ماه می‌تواند بسیار خطرناک باشد.
 
اما ورنر اعلام کرد که این خطرات با انتخاب محل صحیح و مناسب برای ساخت دهکده به حداقل خواهد رسید: «اگر ما به درون سایه‌ای روی ماه برویم محلی عاری از هرگونه تابش خواهیم داشت، در قطب جنوب که تاریکی دائمی است، جایی که ما می‌توانیم در آنجا آب پیدا کنیم.»
 
معاهده فضای خارجی که در سال ۱۹۶۷ به امضا رسید، می‌گوید که هیچ کشوری حق ادعای مالکیت ماه را ندارد. آژانس فضایی اروپا می‌خواهد که دهکده ماه به صورت بین‌المللی بوده و ترکیبی از قابلیتهای فضایی کشورهای مختلف باشد.
 
رئیس آژانس فضایی اروپا اعلام کرد که برخی کشورها ممکن است به منظور اکتشاف مواد معدنی کمیاب بر روی کره زمین و هلیم در سطح ماه بسیار مشتاق باشند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: اقتصادنیوز


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *