صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاهبرداری با طمع ارثیه عمه

۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۵۳۰۴۷
قدیمی ترین کلاهبرداری اینترنتی در کشور را می توان کلاهبرداری به بهانه آزاد سازی ارثیه در خارج کشور دانست. این روش نخ نما هنوز هم قربانیانی می گیرد.
به گزارش خبرنگار ،فضای مجازی امروز بستری مناسب برای انواع سوء استفاده و کلاهبرداری شده است. بسیاری از کلاهبرداران که از هوش سرشاری برخوردارند در ابتدا اقدام به بازی با روان مخاطب خود می کنند. این افراد که عمدتا روانشناسان خوبی نیز هستند از ساده ترین روشها استفاده می کنند تا طعمه هایشان به آنها اعتماد و سپس در یک فرصت مناسب به مقاصد خود برسند.

یکی از قدیمی ترین روشهای کلاهبرداری در کشور موضوع آزاد کردن ارثیه عمه و مادر بزرگ است. در این روش افراد با ارسال ایمیل یا پیامک مدعی می شوند در یک کشور دور افتاده  گرفتار هستند  و چندی قبل متوجه شده اند عمه یا مادر بزرگی که داشته اند فوت  کرده و از او میلیون ها تومان پول به ارث برده اند و به علت مشکلات نمی توانند پول را به حساب خود واریز کنند. این افراد بیشتر مدعی می شوند که به علت مالیات های سنگیناگر ارث به حساب خودشان واریز شود همه ان را باید مالیات دهند به همین دلیل از طعمه می خواهند در گرفتن ارث و انتقال پول کمک کند تا پول پس از گرفتن ارثیه دستمزد خوبی به او داده شود.

کلاهبرداران معمولا از طعمه های خود می خواهند که  پول ارثیه به حساب آنها واریز شود و بعد از مدتی پول را به حساب صاحب ارث بریزند.

کلاهبرداران پس از جلب اعتماد طعمه خود در خصوص واریز پول به حسابشان  بعد از چند روز مدعی می شوند برای انتقال پول مشکلی پیش آمده است که برای آزادسازی پول نیاز به چند هزار دلار پول است که باید واریز شده و پس از آزادسازی پول اصل پول و دستمزد را به مالباخته می دهد. پس از ارسال پول از سوی مالباخته برای آزاد سازی دهها هزار دلار، فرد کلاهبردار پس از برداشت پول متواری می شود.

با توجه به اینکه بیشتر ارتباطات در این روش از طریق ایمیل انجام شده وکلاهبردار نیز در خارج از کشور است دسترسی به این متهمان بسیار سخت است. 


واگریک شاهوردیان

کارشناس فضای سایبر



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *