صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحول در اقتصاد آب در سال 95/کاهش فاصله درآمد و قیمت تمام شده

۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۵۲۲۹۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا گفت:اميدواريم در سال 95 تحول جديدي در اقتصاد آب کشور ايجاد کنيم و فاصله بين قيمت تمام شده و درآمد را کمتر کنيم.
به گزارش رحيم  ميداني  معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا گفت: با تدوین طرح آب قابل برنامه‌ريزي از 50 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري بي‌ثمر جلوگيري کرديم واين کار نه تنها از هدررفت منابع آبي پيشگيري کشور کرد، بلکه باعث شد از 50 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري بي‌ثمر نيز جلوگيري شود.

وي با بيان اينکه در سال 94 طرح هايي که از سال 93 آغاز شده بود، در يک اجماع ملي در زمينه وجود بحران آب در کشور، به پيشرفت‌هاي خوبي نائل شد، گفت: به جز دست اندرکاران آب کشور توانستيم ساير انجمن‌هاي علمي، سازمان‌هاي مردم نهاد، قوه قضائيه، مقننه را با خود همراه کنيم و اين مطلب را توجيه کنيم که کشور نيازمند يک توجه ويژه به بخش آب دارد.

ميداني در ادامه گفت: ما بارها با مسئولان کشور در خصوص بحران آب صحبت کرده بوديم ولي اين باور براي برخي از مسئولان جدي نبود و باور نداشتند که کشور واقعا دچار بحران آب شده است و به سختي توانستيم دريچه واقعيت را به روي مردم و مسئولان بگشائيم تا يقين کنند منابع آب کشور در شرايط بدي قرار دارد.

وي انجام محاسبات مورد نياز براي اعلام ميزان آب قابل برنامه‌ريزي در کشور، با توجه به شرايط پايداري محيط زيست را از ديگر طرح‌هاي انجام شده در سال 94 دانست و افزود: قبل از ابلاغ جدول آب برنامه‌ريزي، چنين اتفاقي در کشور نيافتاده بود.

معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا ادامه داد: در همين راستا طرح بزرگ تعادل بخشي منابع آب زيرزميني آغاز شد و اميدواريم سال 95 نيز اين طرح در اولويت طرح‌هاي وزارت نيرو قرار داشته باشد و همت خود را در تحقق آن افزايش دهيم.

وي با بيان اينکه در سال 94 اتفاق بزرگي در آب روستايي کشور رخ داد، افزود: روستاهاي کشور از نظر تامين آب شرب در تنگنا هستند که با هزينه 500 ميليون دلار توانستيم آب آشاميدني روستايي را ساماندهي کنيم.

ميداني با اشاره به اينکه يکي ديگر از کارهاي بزرگ وزارت نيرو در سال 94، بازنگري در طرح‌هاي سدسازي و شبکه هاي آبياري و زهکشي کشور بوده است، افزود: در راستاي طرح آب قابل برنامه‌ريزي، يک ميليون هکتار از سطح شبکه‌هاي آبياري و زهکشي کشور کاهش پيدا کرد.

وي  تصريح کرد: وقتي اين شبکه‌ها را بدون توجه به منابع آب مي‌سازيم، هم محيط زيست را ناپايدار مي‌کنيم و هم به مناقشات اجتماعي دامن مي‌زنيم.

معاون وزير نيرو بابيان اينکه در سال 95 تلاش مي‌کنيم پروژه‌هاي نيمه تمام را به انجام برسانيم، افزود: اميدواريم در سال 95 تحول جديدي در اقتصاد آب کشور ايجاد کنيم و فاصله بين قيمت تمام شده و درآمد را کمتر کنيم.

وي با بيان اينکه در ايام نوروز خدمات رساني به آب کشور حتي براي لحظه اي تعطيلي ندارد و کارکنان صنعت آب کشور با آمادگي تمام به‌صورت شبانه روزي به توليد و توزيع آب مصرفي مردم بخصوص ميهمانان نوروزي در سراسر کشور به فعاليت مشغول هستند، گفت: عمده مصرف آب کشور در پيک مصرف تابستان است و در اين راستا نيز تمهيدات لازم انديشيده شده و پروژه‌هاي اضطراري نيز براي تابستان تعريف شده است.

ميداني تصريح کرد: در 5 مرکز استان، شامل کرمان، همدان، مشهد، بوشهر و شيراز که با بحران آب مواجه هستند، تمهيداتي شامل حفر چاه‌هاي جديد و اجاره چاه و اقدامات اضطراري کوتاه‌مدت ديده شده تا تابستان را به‌خوبي سپري کنند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *